Bloodborne çizgi roman oluyor

Hakan Hervenik 1.11.2017 - 12:36
Bloodborne: The Death of Sleep geliyor.

Titan, yaptığı yeni duyuruda sevilen PlayStation 4 oyunu Bloodborne'un çizgi romanını tanıttı. Bloodborne: The Death of Sleep isimli çizgi romanın yazarı Ales Kot (Generation Gone, Zero, Wolf) çizeri ise Piotr Kowalski (Wolfenstein, Dark Souls) olacak.

Bloodborne'un çizgi romanı geliyor

" Korkunç yaratıkların ve gölgelerin gezindiği antik bir şehirde bir Avcı uyanıyor. Bitmeyen Night of the Hunt'dan kaçmak isteyen Avcı, tehlikeli bir göreve çıkar." Oyuna çok benzeyen bir hikaye ile karşımıza çıkan çizgi romanın oyunun adaptasyonu olup olmadığı henüz belirtilmedi. Ama yinede alıp okuyacağımıza eminim. Bloodborne: The Death of Sleep,'in ilk sayısının fiziksel ve dijital olarak Şubat 2018'de çıkması bekleniyor.

Bloodborne çizgi roman oluyor

Bloodborne

Bloodborne, FromSoftware tarafından geliştirilen, Sony Computer Entertainment tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan video oyunudur. PlayStation 4'e özel olarak geliştirilmektedir. Oyunun hikâyesi Victoria döneminde, saklı dağların ardında bulunan Yharnam isimli antik bir şehirde geçiyor. Yharnam sokaklarına yayılan tuhaf bir endemik hastalık nedeniyle insanlar lanetlenip, sonsuza kadar canavara dönüşmektedirler. Hastalığın yayılmasından bir süre sonra Yharnam, sokaklarında canavarların gezdiği, ölüm ve kan içinde kalmış bir şehre dönüşmüştür. Bunun üzerine hastalığa yakalanmamış olan insanlar her gece Yharnam sokaklarında canavar avları yaparak, hastalığa yakalananları zorunlu olarak katletmeye başlarlar. Fakat bazen de avcılar, canavarlar tarafından öldürülmektedirler. Oyunun ana karakteri de Yharnam'ı kurtarmaya çalışan gönüllü bir avcı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 22:38
Berbat oyuna berbat bi çizgiroman. Oyun bug dan geçilmiyodu. Grafikler desen hiç bahstemiyom bile.
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 05:04
:D
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 16:52
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş, oyuncu oynamayı beceremediği oyuna berbat dermiş...:))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 14:23
Oyunun grafiklerine aşırı bayılırım. Ama çizgi romanın kapağını sevmedim. Çok sert çizilmiş gibi, oyundaki grafikler bana çok yumuşak geliyordu. Oyun - Çizgi Roman karşılaştırması doğru değil tabii ki görsellik açısından. Ön yargılı olmamak lazım ama hoşuma gitmedi hani kapak :>
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne çizgi roman oluyor
İlginizi Çekebilir