BLACK STIGMA: Yepyeni Suç Aksiyon Silahlı Çatışma Oyunu Steam'de

Basın Bülteni 16.11.2023 - 12:53
Point Blank geliştiricileri, Netflix'in Squid Game dövüş sanatları ekibiyle işbirliği yaparak yakın dövüş tekniklerini içerin bir oyun ortaya koyarsa ne olur? Black Stigma. BLACK STIGMA için STEAM'de beta test başvuruları başladı.

Bazen bir kara filmdeki havalı takım elbise giyen ajan olmayı hayal ediyor musunuz? Ya sıradan bir işçi gibi davranıp da gizli görevler yürüten bir kiralık katil olmaya ne dersiniz? BLACK STIGMA'da katil olursunuz. Bu ise düşmanları öldürmek için dayanıklı ve akıllı olmanızı gerektirir.

Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı

BoldPlayGames'in BLACK STIGMA oyunu çok eşsiz karakterlere sahip bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. 'Point Blank' adlı ünlü FPS oyunu geliştiricileri tarafından geliştirilmiştir. , katil hareketinin gerçekçiliğini vurgulamak adına yakın dövüş tekniklerinin gerçekçiliğini en üst düzeye çıkarmak için Netflix dizisi 'Squid Game' Dövüş Sanatları'ndan en iyi dublör ekibiyle çalıştı. Sonradan gizli bir görevde uzman gizli ajan olarak tanıtılacak olan sanatçının kişiliğine ve geçmişine dayalı bir karakter yaratmak için Zeebee müzik şirketinden K-pop sanatçısı 'Alexa' ile işbirliği yapıldı.

Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı - 1
Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı

Şayet mesafeyi koruyarak ve birbirinizden saklanarak silahla ateş etmenin gerekli olduğu nişancı oyunlarından sıkıldıysanız, çözüm BLACK STIGMA olabilir. Nişancı oyunlarının temel öğelerine sahip olan BLACK STIGMA'yı oynarken sadece ateş etmekten keyif almayacak, aynı zamanda diğerleriyle tercihinize göre hızlı ve gelişigüzel yaklaşarak yakın dövüşe girmeyi de ilginç bulacaksınız.

Her karakter yaygın bir meslek kılığına girmiş bir kiralık katil olduğundan, düşmanları öldürürken kılığına girdikleri mesleğe uygun silahları ve dövüş sanatlarını kullanacaklar.

Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı - 2
Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı

Bu oyunun dünyasında katiller, yaygın mesleği olan sıradan insanlar gibi görünerek mesleklerine uygun silahların ve dövüş sanatlarının peşine düşerler. Bu hikaye oyuna tamamen yansıdığı için hem ateş etmeye alışkın olan hem de olmayan oyuncular oyundan kendi yöntemlerine göre keyif alabilirler.

Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı - 3
Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı

Sonunda düşman katilleri yok etmek için bir PVP maçına katılacaksınız. BLACK STIGMA, herkesin bu aşamaya ulaşmasına yardımcı olmak için sıralanan aşamaları yapay zeka katilleriyle sürekli olarak yenmeniz gereken aynı zamanda eğitim alanı olan bir mücalede modu tasarladı. Kendi oyun tarzınızı tamamlamak için seçtiğiniz silahları ve becerileri birleştirebilmeniz de mümkündür.

BLACK STIGMA, Asya ve Türkiye'deki kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak geliştirilecek ve Türkçe desteğine sahip olacaktır. Bunları 17-20 Kasım ve 24-27 Kasım tarihleri arasında kendiniz de iki kez deneyebilirsiniz.

Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı - 4
Black Stigma Beta Test Başvuruları Başladı

Eğer eşsiz görsellere, karakterlere ve dövüş tarzlarına sahip bir nişancı oyunu arıyorsanız, bugün STEAM'de BLACK STIGMA'yı ziyaret ederek hemen oyun testi için başvurabilirsiniz.

Beta başvurularını STEAM üzerinden yapabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2023 17:36
geta 6 dan daha eğlenceli olmuş, oyun dediğin şey eğlendirmeli.
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2023 22:08
Dur önce bir oyun çıksın sonra sıkarsın palavralarını
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2023 14:46
0.58 de kapadım :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Stigma Oyunu Steam'de
İlginizi Çekebilir