Ben Affleck, The Batman filmini neden bıraktı?

Ersin Kılıç 19.02.2020 - 15:43
Oscar ödüllü ünlü oyuncu Ben Affleck yaptığı bir açıklamaya The Batman filmini ve bu karakteri neden bıraktığını samimi bir şekilde dile getirmiş.

The Batman ve Ben Affleck ilişkisii bildiğiniz gibi yılan hikayesine dönmüş bir şekilde noktalandı. Batman vs Superman filminden sonra Justice League filminde de ünlü kostümü giyen Ben Affleck, solo Batman filmi üzerinde çalıştığı dönemde bu karakter ile olan ilişkisine son verdiğini açıklamıştı. Peki ne oldu da ünlü oyuncu Batman filminden ve karakterden bu kadar uzaklaşmak zorunda kaldı. işte Ben Affleck yaptığı yeni bir açıklama ile bu kararın en büyük nedenlerinden biri hakkında konuşmuş.

Ben Affleck, The Batman filmini neden bıraktı?

The New York Times ile bir söyleşi gerçekleştiren ben Affleck, bu ayrılığın en büyük sebeplerinden birisine de açıklık getirmiş. "Üzerinde çalıştığım The Batman senaryosunu bazı kişilere gösterdim. Senaryonun oldukça iyi olduğunu söylediler." sözleri ile senaryonun tamamlanmak üzere olduğunu belirten Affleck, o dönem yaşadığı alkol problemlerinden ve eşiyle olan durumundan da bahsetmiş.

Ben Affleck, The Batman filmini neden bıraktı?

Affleck, "Uzun bir süre boyunca normal düzeylerde içtim. Evliliğim sona ererken daha fazla içmeye başladım. Yeme, içme, sevişme, alışveriş ya da kumar, her neyse kendinizi daha iyi hissetmeye çalışıyorsunuz. Fakat bu durum hayatınızı daha da kötüye götürüyor. O zaman da bu rahatsızlığı ortadan kaldırmak için daha fazlasını yapıyorsunuz. İşte o zaman gerçek acı başlıyor. Bu durum kırılamayacak bir kısır döngü haline geliyor. En azından benim başıma gelen bu oldu" sözleri ile yaşadığı sıkıntıların kariyerine, The Batman filmine yansıdığını da bir nevi itiraf etmiş.

Ünlü oyuncu Batman filmini bıraktığı dönem de senaryonun tamamlanmak üzere olduğunu fakat bu işi başkasına devretmesi gerektiğini dile getirmişti. Bu açıklamanın kısa bir süre sonrasında da Warner Bros'tan yeni yönetmen ve oyuncu açıklaması ile karşılaşmıştık. Bildiğiniz gibi yeni Batman filminde yarasa kostümünü Robert Pattinson giyecek. Filmin yönetmenik koltuğunda ise Matt Reeves yer alıyor. The Batman filminde Pattinson dışında Zoe Kravitz, Colin Farrell, paul Dano, Andy Serkis ve Jeffrey Wright gibi isimleri de izleme şansına erişeceğiz. Son olarak filmin 25 Haziran 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2020 17:00
Malesef alkol Russel Crowe, Mel Gibson, johny Deep gibi nice efsaneleri harcadı. Aslında hafif sedasyon yapan ve dopamin salgılatan yasal uyuşturucu. Asıl tehlikesi, ertesi gün yaptığı anksiyete tekrar alkol almaya teşvik ediyor ve bu kısır bir döngüye dönüşüyor.
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2020 10:10
Hacı ne anlatıyon sen yav :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ben Affleck, The Batman filmini neden bıraktı?
İlginizi Çekebilir