American Assassin: Suikastçi filmini herkesten önce izleyin

Ersin Kılıç 7.09.2017 - 14:47
8 kişiyi filmin özel gösterimine davet ediyoruz
Merlin'in Kazanı olarak tam 8 takipçimizi 15 Eylül'de gösterime girecek olan American Assassin: Suikastçi filminin özel gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 4 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile birlikte American Assassin: Suikastçi filmini herkesten önce izleme şansına sahip olacaklar.

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin'in Kazani Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak.

Bu özel gösterim 13 Eylül akşamı İstanbul Avrupa yakasında gerçekleşecektir. Salı sabahı kazanan takipçilerimiz açıklanacak ve kendilerine biletleri gönderilecektir. Herkese bol şans!

American Assassin: Suikastçi filmini herkesten önce izleyin

Filmin konusu: Çocukluk yıllarında anne ve babasını bir trafik kazasında, yllar sonra da kız arkadaşını bir terörist saldırıda yitirmiş 23 yaşındaki Mitch Rapp'in (Dylan O'Brien) hayattaki tek amacı, sevgilisinin ölümüne neden olarak örgütü ve onun liderini öldürmektir. Bu amaçla çok sıkı çalışan Mitch, CIA'in gizli servisine girmeyi başarır. Burada tecrübeli ajan Stan Hurley (Michael Keaton), Mitch'in eğitimiyle görevlendirilir. İkili, başlayan terörist saldırıların izini sürerek Orta Doğu'da başlayan kaosu çözmek için tehlikeli bir mücadeleye girişecektir.

Suikastçi filmi, Vince Taylor'ın 2010'da yazdığı American Assassin adlı çok satan kitaptan uyarlandı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2017 17:23
hahahaha filmin konusuna bak adam teröristleri bulmak için teröristleri yaratan adamlarla çalışıyor ortadoğunun anasnı ben bellemişim gibi,saçma salak bir algı operasyonu filmi işte izlemeyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
American Assassin: Suikastçi filmini herkesten önce izleyin
İlginizi Çekebilir