AMD, Ryzen ve RX serisi kartlarda “Champions Pack” hediye ediyor

Ersin Kılıç 2.10.2017 - 13:57
Ryzen işlemciler ve RX serisi grafik kartlarda ücretsiz hediye geliyor

AMD oyunculara yönelik kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Dünyaca ünlü aksiyon FPS serisi Quake’in yeni ve heyecan verici oyunu Quake Champions’un, içerisinde tüm şampiyonların açık halde sunulduğu Champions Pack, şimdi Vatan Bilgisayar’dan satın alınan Ryzen işlemciler ve RX serisi grafik kartları ile ücretsiz olarak veriliyor.

Kullanıcılar, 22 Ağustos 2017 – 15 Şubat 2018 tarihleri arasında kampanyaya katılan Vatan Bilgisayar şubelerinden satın alacakları Ryzen 5 veya Ryzen 7 serisi işlemcilerle birlikte, ücretsiz olarak Quake Champions oyunu için Champions Pack kodu almaya hak kazanacaklar. Buna ek olarak 22 Ağustos 2017 – 29 Ekim 2017 tarihleri arasında kampanyaya katılan Vatan Bilgisayar şubelerinden satın alınan Radeon RX 580, RX 570 veya RX 560 grafik kartları ile birlikte yine bu paket hediye verilecek.

Champions Pack içeriğinde neler var?

Quake Champions için sunulan Champions Pack, oyundaki tüm geçerli ve gelecek şampiyonların yanı sıra ve Ranger için ek bir görünüm sağlıyor. Champions Pack sayesinde Quake Champions’da rakiplerinize hükmetmek için farklı yeteneklere sahip farklı karakterleri istediğiniz gibi yönetebiliyorsunuz.

Ryzen serisi işlemciler, üstün çoklu çekirdek performansları oyun ve uygulamalarınızda en iyi deneyimi sunarken, hız aşırtma için çarpan kilitlerinin açık olmasıyla da ön plana çıkıyorlar. Bu sayede Ryzen işlemciler, ihtiyacınız olan yüksek performansı almanız için sizlere uygun bir platform sunuyor.

Radeon RX serisi grafik kartları ise DirectX 12 ve Vulkan API’leri ile yüksek performanslı oynanış sunarken, Radeon ReLive yazılımı ile oyuncular, oyunun en önemli anlarını kaydedebilir ve yayınlayabilirler.

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2017 15:13
Hocam oyuna para verir alırım AMD işi yaş.. Belki ryzen ok de ekran kartında.. Iıı ıh.
Kalan Karakter: 300 Gönder
AMD, Ryzen ve RX serisi kartlarda “Champions Pack” hediye ediyor
İlginizi Çekebilir