Alan Wake's American Nightmare ve Observer Epic Store'da ücretsiz

Furkan Güler 18.10.2019 - 10:24
Bu haftanın ücretsiz oyunları şahane!

Steam'e karşı en büyük rakip haline gelen Epic Store, bir gelenek haline getirdiği haftalık ücretsiz oyunlarına yeni bir tanesini daha ekledi. Bu hafta oyuncular için korku oyunları seçen Epic Games yetkilileri, Alan Wake's American Nightmare ve Observer'ı ücretsiz olarak veriyor.

Alan Wake's American Nightmare ve Observer Epic Store'da ücretsiz

İlgili oyunları Epic Store'a giriş yapıp hesabınıza ekleyebilirsiniz. Son olarak Observer ve  Alan Wake's American Nightmare'ın konuları şu şekilde;

Observer

Korkularınız Hacklenseydi Ne Yapardınız?

Gözlemci olarak bilinen elit bir sinir dedektifi Dan Lazarski'siniz ve amacı şüphelilerin aklını hack'leyip istila etmek olan, özel olarak finanse edilen bir polis biriminin bir parçasısınız. Bu gelecekte, düşündüğünüz, hissettiğiniz veya hatırladığınız her şey mahkemede aleyhinize kullanılabilir.

Yıl 2084. Eğer bir şekilde Nanophage'den kurtulduysanız, muhtemelen Savaşta öldürülmüşsünüzdür. Hayatta kalanlar uyuşturuculara, sanal gerçekliğe, sinir implantlarına, yani onları bu yeni gerçeklikten uzaklaştıran ne varsa ona yöneldiler. Fakat sizden saklanamazlar.

Alan Wake’s American Nightmare

Bu yepyeni bağımsız deneyimde Alan Wake, karanlığın habercisi kötü kalpli Bay Scratch ile savaşıyor! Heyecan verici yeni bir hikaye, tüyler ürpertici düşman orduları, ciddi miktarda ateş gücü ve Arizona'nın güzel mekanları ile eğlenceli ve zorlu yeni bir oyun modunu bir araya getiren bu oyun, tecrübeli Alan Wake oyuncularının mutlaka oynaması gereken bir oyun olmanın yanı sıra, yeni oyuncular için de mükemmel bir sıçrama noktasıdır!

Önemli Özellikler:

Tam teşekküllü Hikaye Modunu oynayın: Hayatınızı geri almak ve gerçekliğin kendisini değiştirmek için, ölüm saçan kötü kalpli görsel ikizinizi durdurmak üzere savaşırken heyecandan yerinizde duramayacaksınız!

Şafağa kadar savaş arcade modu: Aksiyon dolu Arcade Modunda, şafağa kadar hayatta kalmak ve Liderlik tablolarında arkadaşlarınızın önüne geçmek için Fight with Light mekaniğinde uzmanlaşmanız gerekir. Güneş doğana kadar hayatta kalabilir misiniz?

Karanlıkla yüzleşin: Sapkın ve tehlikeli düşmanlar gölgelerin içinde sizi sinsice izliyor. Elinizin altında bulunan güçlü silah cephaneliği ile işlerini bitirin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2019 14:31
Benim pc en düşük ayarları zar zor karşılıyordu kasmaz dedim indirdim Alan Wake'i kastı bende sildim geri. Selam fakir pc li arkadaşlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2019 12:35
efsane
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2019 11:03
Observer efsanedir, kaçırmayın derim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake's American Nightmare ve Observer Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir