"Herkesin oyu" Nintendo Wii'de!

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
"Herkesin oyu" Nintendo Wii'de!
Satış rekorları kıran Wii’den bir yenilik daha!

Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasının en popüler ürünü olan Nintendo Wii, 14 Şubat 2007 tarihinden itibaren kullanıcılarına, merak ettikleri her konuda hızlı, kolay ve eğlenceli bir şekilde yanıt bulabilecekleri yepyeni bir kanal açtı.

“Everybody Votes” (Herkesin Oyu) kanalı ile artık tüm dünyadaki Wii kullanıcılarının görüşlerinden oluşan anketlere ulaşmak mümkün.

Avrupa’da piyasaya çıktığı 8 Aralık tarihinden itibaren 5 milyonun üzerinde satılan Nintendo Wii, kullanıcılarını sevindirecek bir yeniliğe daha imza attı ve Nintendo'nun popüler ev konsolu Wii “Herkesin Oyu” kanalı açıldı.

Nintendo Avrupa’nın Pazarlama Müdürü Laurent Fischer yeni kanal hakkında “Eğer fikirlerinizi, hoşlandığınız ve hoşlanmadığınız şeyleri, diğer kimlerin paylaştığını merak ediyorsanız, “Herkesin Oyu” kanalı sizin bu merakınızı hızlı ve kolay yoldan giderecektir. Uzayda hayat olup olmadığından, 1 milyon avronuz olsaydı neler yapacağınıza kadar pek çok eğlenceli konuda arkadaşlarınız, aileniz ve dünyadan diğer insanlarla fikir alışverişinde bulunabilmek ve anketlere ulaşmak mümkün”dedi

Wii Menüsüne yeni katılan bu kanalda kullanıcıların katılabileceği çeşitli anketler mevcut. Her hafta kullanıcılara üç soru soruluyor. Bir hafta içinde bu soruların sonuçları alınıp yeni sorularla değiştiriliyor. “Herkesin Oyu” kanalına giren kullanıcılar bu anketlere cevapları ile katılabiliyor. Anketler kapandığında ise bölgesel, ülkesel ve uluslararası sonuçlar yayınlanıyor ve farklı oylar farklı Mii’lerle temsil ediliyor.

Tüm aile için eğlence

Kullanıcılar tek bir Wii konsolu üzerinden yarattıkları 6 farklı Mii ile bu kanala katılabiliyorlar. Yani bir evdeki tüm aile bireyleri kendi fikirlerini sunabiliyor ve sonuçları kendi Mii’lerine kaydedebiliyorlar. Üstelik “Herkesin Oyu” kanalı istenirse sadece aile için sonuçları da kaydedip karşılaştırabiliyor.

Sesinizi duyurun

Kanalın bir diğer özelliği de “Suggest a Question” (Bir Soru Önerin) kısmı. Burada kullanıcılar bu serviste kullanılmasını istedikleri soruları editörlere gönderiyor. Her bir Mii günde bir soru önerebiliyor.

“Herkesin Oyu” kanalı Wii Menüsüne en son eklenen kanal ve ücretsiz olarak Wii Alışveriş Kanalından indirilebiliyor.

Wii’nin Türkiye’de tavsiye edilen perakende satış fiyatı 799 YTL. 149 YTL’den satışa çıkan olan Wii oyunları ve Nintendo Wii; Bimeks, Carrefour, Gedik Gross, Deniz Elektronik, E-Store.com, D&R, Mavi Shop, Maxitoys/Joker, Megavizyon, Nezih, Teknosa, Teknolojix, Toys”R”Us, Toyzz Shop, Uzelli, Vestel ve Weblebi.com’da satışta.



Nintendo hakkında:

Dünyanın en eski ve en köklü oyun konsolu ve oyun yaratıcı şirketlerinden Nintendo, 2005 yılı itibarıyla Türkiye’de ürünlerinin tek resmi dağıtıcısı Nortec Eurasia tarafından temsil edilmektedir. Nintendo Co. Ltd., eğlence yaratım alanında tanınmış bir dünya lideridir. Günümüze kadar tüm dünya çapında sattığı 2 milyardan fazla video oyunu ile Nintendo; Mario®, Game&Watch®, Donkey Kong, Game Boy®, The Legend of Zelda® ve Pokémon® gibi eğlence idollerinin yaratıcısıdır. Nintendo; 200 milyon adet ile dünyanın en fazla satan video oyun sistemi Game Boy yanında Game Cube, Nintendo DS, Game Boy Micro, Nintendo Wii gibi popüler video oyun sistemleri için donanım ve yazılım üretmekte ve pazarlamaktadır. Tafsilatlı bilgi ve ürün yelpazesi için www.nintendo.com.tr adresine başvurabilirsiniz.

NOT : Yukarıdaki haber, Nintendo'nun yeniliklerini bildiren Basın Bülteninden alınmıştır.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Herkesin oyu" Nintendo Wii'de!
İlginizi Çekebilir