24 TL'ye satılan oyun bedava oldu

Ahmet Özçilingir 24.12.2019 - 15:36
Ape Out ücretsiz oldu

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında bugünü oyunu ise Ape Out oldu. Ücretsiz Ape Out için buraya tıklayabilirsiniz. 

24 TL'ye satılan oyun bedava oldu

"İlkel kaçış, ritmik şiddet ve çılgınca bir caz hakkında vahşice yoğun ve stilize edilmiş bir parça. Neredeyse durdurulamaz bir ivme kazanın ve sizi esir alanları, ustalıkla yaratılan özgürlük yolundaki herkesi ezmek için silah ve kalkan olarak kullanın. Neredeyse durdurulamaz bir ivme kazanın ve sizi esir alanları, ustalıkla yaratılan özgürlük yolundaki herkesi ezmek için hem silah hem de kalkan olarak kullanın.

Tut ve Parçala

Sizi esir alanları yenmek için ilkel içgüdülerinizi ve inanılmaz gücünüzü serbest bırakın. İnsan kalkanı oluşturmak için onları sabit tutun, zayıf vücutlarını duvarlara çarpın ya da şiddetli bir insanlık patlamasıyla birbirlerine doğru atın.

Dinamik Müzik

Kaostaki ritminizi, davulların, zillerin dinamik bir müziğinde bulun ve boyunlarını vurarak idam etmeyle aksiyonu kargaşanın kenarına sürükleyin.

Şık Kaçış

Koridorlarda, açık alanlarda ve çarpık labirentlerde çılgınca bir özgürlük için koşarken cesur renkleri ve göz kamaştırıcı bir bakış açısını kucaklayın. Her çıkışı bulmak ve esaretten kaçmak için her türlü muhalefetin, alçakça tuzakların ve kırılabilir engellerin üstesinden gelin."


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2019 01:39
Oyun 12tl olarak satışta n'apar %50 indirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2019 22:19
yüzyıllardır bu oyunu bekliyordum dünyanın en süper oyunu bu oyun bunu nasıl bedava verirler aklım almıyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
24 TL'ye satılan oyun bedava oldu
İlginizi Çekebilir