Zenimax'in İş İlanı Yeni Doom Ya Da Quake Oyununa İşaret Ediyor Olabilir

Murat Oktay 5.03.2024 - 14:54
Zenimax'in yayınladığı iş ilanı, yeni bir Doom veya Quake oyununun işaretçisi olabilir. İlan, benzersiz ve akıllı yaratıkların hordaları ifadesiyle dikkat çekiyor.

Zenimax, yeni iş ilanı hepimizi heyacanlandırdı. İlanda bahsedilen "benzersiz ve akıllı yaratık ordularına karşı inanılmaz silah ve yeteneklerden oluşan bir cephaneliğe sahip yalnız bir kahraman" ifadesi, hem Doom hem de Quake serilerinin hayranlarını heyecanlandıran belirgin bir ipucu olarak öne çıkıyor. Bu seriler, ilk oyunlarından bu yana her zaman yoğun düşman kalabalıklarıyla tanınmıştır.

Zenimax, Yeni Doom veya Quake Oyunu İçin AI Programcısı Arıyor Olabilir

Açık pozisyon, Teksas'taki Richardson şehrinde bulunan geliştirme stüdyosunda tam zamanlı, yerinde bir iş olarak tanımlanıyor. id Software oyunlarının en önemli özelliklerinden biri, el yapımı, dengeli savaş mekanikleridir. Bu mekaniklerde, kahramanlar inanılmaz silahlar ve yetenekler bulunan yalnız bir kahraman, benzersiz ve akıllı yaratıkların hordalarına karşı mücadele etmektedirler. AI programcısının da, endüstri lideri yaratık davranışları, yol bulma ve saldırıların geliştirilmesi ve uygulanması ile bu savaşları hayata geçirmesi gerekmekte.

Zenimax, Yeni Doom veya Quake Oyunu İçin AI Programcısı Arıyor Olabilir

Zenimax, oyun endüstrisinin en gelişmiş motor teknolojisi için AI ve ilgili teknolojileri geliştirecek deneyimli bir AI Programcısı arıyor. Adayın, oyunun AI oynanış özelliklerini geliştirmek ve ödüllendirici müşteri deneyimleri yaratmak için diğer geliştirme disiplinlerindeki bireylerle yakın çalışabilmesi gerekiyor. İş ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Elbette bu ipuçları tamamen farklı bir şekilde de yorumlanabilir. Ancak Doom ve Quake oyunlarının bir fanı olarak gönlümüz her zaman bu iki oyundan yana olacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2024 21:21
quake v istiyorum hem single mod hem de multiplayer modu olan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2024 21:04
Abi bu Bethesda yayıncısı değil mi? Microsoft bunu da satın almış mıydı, bunlar şimdi Microsoft oyunları mı? Ve yalnız bir kahraman derken ben ve benim gibi oyunculardan bahsediyor da olabilir. Biz bunu yıllardır yapıyoruz. Akıllı yaratık vız gelir, dehası biraz zaman alır.
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2024 20:44
İnsan zekasına mı karşı oynayacağım, tabii bütün einsteinlar sıraya dizilmiş bekliyor, hepsi çevrimiçi oyun oynuyor. Sen önce yapay zekayı bir yenmeye çalış, oynadığın saçma oyunlardaki sabit sıradan yapay zekadan bahsetmiyorum. Onunla tanışınca anlarsın.
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2024 13:20
player vs player, insan zekasına karşı oynamak seni paklar bundan sonra, pve bir yere kadar sonrası bayar, insan zekasına karşı oynamak riskli ama çoğu kişi yenilmeyi kaldıramaz, bağımlılık yaratabilir, oyun türüne göre çeşitli zorbalıklara maruz kalabilirsin, pvp oynamak sağlam psikoloji gerektirir
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2024 09:04
Günaydın :)) Bethesda yı aldığı zaman zaten, Bethesda nın altındaki tüm stüdyoları da almış oluyor otomatik olarak. Sen ne zannediyordun? :) Zenmax sadece online oyunlar geliştiren bir yapımcı stüdyo..Elder Scrolls Online da bunların oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zenimax'in İş İlanı Yeni Doom Ya Da Quake Oyununa İşaret Ediyor Olabilir
İlginizi Çekebilir