Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet

Merlin'in Kazanı 25.04.2024 - 20:20
Bir oyunu başarıya ulaştırmanın sırrı yalnızca doğru stratejik hamleler değil. Pc başına oturmadan önce yediğin yemeklerin de bunda payı var. Peki, kurye beklemeden ve evde biriken yemek çöpleriyle uğraşmadan da leziz bir oyun gecesi planlayabileceğini biliyor muydun?

Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet - 5

Oyun esnasında tüm dertlerini, hatta yemek yemeyi bile unutuyorsun değil mi? Peki, zil çalan miden buna daha kaç el dayanacak? Oyunların fantastik ve macera dolu dünyasına kendini kaptırmışken, özellikle de yeni bir seviyeye yükseldiğinde monitörün başından ayrılmak istemediğini çok iyi biliyoruz. Öyleyse sana bir önerimiz var. Oyun öncesi Tıkla Gelsin® mobil uygulamasının Gel Al kanalından sıra beklemeden siparişini verip yemeğini sıcak sıcak yedikten sonra bu serüvene daha mutlu bir mideyle başlamaya ne dersin? Hadi gel; evde kuryeyi, restoranda ise sipariş sırasını beklemeden oyun gecesine en çok yakışan menülere nasıl ulaşabileceğini anlatalım!

Oyun Gecesinin Vazgeçilmezi: Burger King® - Pro Gamer Big King® Menü


Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet - 1

Oyun gecesi denince akla ilk olarak fast food yiyecekler geliyor. Çünkü oyun dünyasının heyecan verici yolculuğunda enerjini hype’layacak seçimler yapman gerekiyor. Tıpkı oyundaki karakterin için en güçlü item’leri ve araçları seçtiğin gibi! Enerji barını doldurmak ve gecenin kahramanı olmak istiyorsan Burger King®’in Pro Gamer Big King® Menü seçeneği tam senlik! Bu çift köfteli burgerin yanında sıcacık orta boy patates kızartması, çıtır mı çıtır dörtlü soğan halkası ve bir litrelik içecekle oyuna başlamadan önce biraz temiz hava alıp restorana gidebilir ve yemeğini en sıcak haliyle tüketebilirsin.

Tavuksever Gamer’lara Özel: Popeyes® - Maxi Doyuran Menü


Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet - 2

Tavuksever bir gamer olarak Popeyes®'ın Maxi Doyuran Menü’sü ile oyun maratonlarına enerji dolu bir başlangıç yapabilirsin. Popeyes® Maxi Doyuran Menü, lezzetli mi lezzetli tavukburgeri, bir parça acılı kanadı, çıtır çıtır üçlü nugget’ı ve dörtlü soğan halkasıyla hem mideni doyurmaya hem de oyundaki performansını artırmaya geliyor. Tabii ki sıcacık ve altın rengi patates kızartması ve dilediğin kutu içecekle birlikte!

Tadına doyulmaz Popeyes® tavukları, nefis yan ürünleri ve ferahlatıcı içeceğiyle oyun gecelerini her zamankinden daha lezzetli yapmak için birebir. Bu menüyü oyuna başlamadan önce kendini şarj etmek için tüketebilirsin. Hemen sana en yakın Popeyes® restoranına gidip, üstündeki dumanıyla seni bekleyen bu menüyü afiyetle yiyerek oyun gecesine efsanevi bir başlangıç yapabilirsin.

Etsiz Olmaz Diyenlere: Arby's® - Beef'n Cheddar XL Menü


Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet - 3

Yemek etsiz olmaz diyenler için Arby's® ile unutulmaz bir lezzet serüveni başlıyor. Arby's® Beef'n Cheddar XL Menü, her lokmasıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor. Beef’n Cheddar XL burgerin yanındaki tırtıklı orta boy patates, dilediğin kutu içecekle bir araya gelerek oyunlarda dahi bulamayacağın bir keyif dalgası yaratıyor.

Erimiş sıcacık cheddar peyniri ve taze ekmeğiyle Beef'n Cheddar XL Menü, oyun gecelerinde enerjini doldurmak ve oyun performansını zirveye taşımak için seçeneklerin arasında. Arby's®'in özenle hazırladığı dana etiyle dolu bu muazzam menüyü, kuryenin eve ulaşmasını veya restoranda sıranın sana gelmesini beklemeden tüketebilirsin. Nasıl mı? İşte cevabı:

Oyuna Mola Verme, Yemeğini Önden Sıcak Sıcak Ye!


Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet - 4

İşini özenle yapan kuryeler yemeğini sıcak getirmek için elinden geleni yapsa da şehirlerdeki trafik seviyesi malum. Üstelik oyunları en heyecanlı yerinde bölmekten sen de bizim kadar rahatsız oluyorsan, akşamı şimdiden doğru bir şekilde planlaman gerekiyor. Oyuna başlamadan önce Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Subway®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® menülerini istediğin restorana sipariş verebilir, gidip en taze haliyle yiyebilirsin. Hem bu sayede oyun öncesi temiz bir hava almak da cabası. Kulağa harika geliyor değil mi?

Oyun gecesine başlamadan önce App Store veya Google Play Store üzerinden Tıkla Gelsin® uygulamasını indirip dilediğin menüyü sepetine eklemen yeterli. Sadece mobil uygulamaya özel bir hizmet olan Gel Al teslimat seçeneğiyle ister tek başına, ister takım arkadaşlarınla birlikte enerji depolayıp heyecanı yüksek bir oyun gecesine başlayabilirsin.

Sen de işini biliyorsan, sırada beklemeden dilediğin menüyü Tıkla Gelsin® Gel Al avantajlarıyla hemen alır, afiyetle yersin!

Oyun Öncesi Midene de HP Yüklemesi Yapmanın Leziz Yollarını Keşfet
İlginizi Çekebilir