Stellar Blade Sansürsüz Olarak Yayınlanacak

Tunay Şahin 22.04.2024 - 19:01
Oyuncuları kıyamet sonrası bir dünyaya götüren Stellar Blade'in her ülkede aynı sansürsüz sürümünün sunulacağı duyuruldu.

Stellar Blade oyununun geliştiricileri, her ülkede aynı sansürsüz sürümün sunulacağını açıkladılar. Bu karar, özellikle birçok oyunun farklı pazarlarda değişik sansür kurallarına tabi tutulduğu bir dönemde dikkat çekici bir adım. Shift Up stüdyosu, dünya genelinde oyunun orijinal içeriğini koruma konusundaki kararlılığı ile sanat ve ifade özgürlüğüne olan saygısını gösteriyor.

Stellar Blade, Sansürsüz Olarak Türkiye'de de Yayınlanacak

Oyunun her ülkede sansürsüz olarak sunulacak olması, Stellar Blade hayranları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Açıklama sonrasında oyunun ön siparişlerinde de artış yaşandı. Oyun severlerden gelen yorumlar, bu tür kullanıcı odaklı yaklaşımların oyun endüstrisinde daha fazla görmek istediklerini ifade ediyor.

Stellar Blade, Sansürsüz Olarak Türkiye'de de Yayınlanacak

Stellar Blade Hakkında

Shift Up tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan Stellar Blade aksiyon-macera oyunu, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Bu yeni oyun, oyunculara dünyayı kurtarma ve insanlığın hayatta kalmasını sağlama görevi veren EVE isimli bir karakterin hikayesini merkeze alıyor.

Oyunun Konusu ve Mekanikleri

Oyun, Naytiba olarak bilinen korkunç yaratıkların istila ettiği distopik bir Dünya'da geçiyor. İnsanlık, uzaydaki bir koloniye sığınmış durumda ve EVE, yıkılmış dünyayı bu yaratıkların elinden kurtarmakla görevlendirilmiş. Oyuncular, 7. Hava İndirme Ekibi'nin cesur üyesi olan EVE olarak, gezegeni tekrar insanoğlunun lehine çevirebilmek için mücadele edecekler ve EVE'in geçmişin gizemleriyle yüzleşmesi ve hayatta kalmak için sırları ortaya çıkaracağız.

Stellar Blade oyunun yenilikçi oynanış mekanikleriyle aksiyon-macera türünü yeniden tanımlamayı amaçlıyor. Oyuncular, EVE'in savaş becerilerini ve stratejik zekasını kullanarak Naytiba'yı yok etmeye çalışacaklar. Oyun, dinamik üçüncü şahıs savaşlarını içeriyor ve oyuncular EVE'in geniş saldırı cephaneliğini kullanarak düşmanca ortamlarda hayatta kalmaya çalışacaklar. Her savaş, yakın dövüş saldırıları, menzilli saldırılar veya enerji yüklü Beta ve Burst becerileri gibi farklı taktikler gerektiriyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 19:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:47
Yoo oyuncular tarafından olumlu felan karşılanmıyor. Abartmayın... Şahsen ben sansürlük bir işin ortaya çıkarılmasından da oldukça rahatsızım. Rezillik!
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:49
Rahatsızsan oynama o zaman
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:32
Sansürlenecek bir şey yok, birkaç romalı imparator heykeli var o kadar. Sansür haberi sadece oyunun sesini duyurmak için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:36
Sansürlük ne vardı ki?
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:34
Yüksek şiddet
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stellar Blade Sansürsüz Olarak Yayınlanacak
İlginizi Çekebilir