Toys For Bob Bağımsız Oldu

İlkay Eren Kartal 1.03.2024 - 02:02
Crash Bandicot 4’ün arkasındaki yapımcı firma Toys For Bob, bundan böyle Activision çatısı altında değil kendi başlarına çalışacaklarını duyurdu.

Bu yıl oyun dünyası açısından bir sürü can sıkıcı habere ev sahipliği yaptı. Kontrat dondurmaları, işten çıkarmalar, kapanan stüdyolar derken hepimiz sektörün nereye gittiğini sorguladık. Fakat bugün iyi bir haber ile karşınızdayım. Crash Bandicot 4 ve Spyro Remastered’ı yapan firma Toys For Bob, Activision’dan ayrıldıklarını ve artık bağımsız bir firma olduklarını duyurdu. 

Toys For Bob Bağımsız Oldu

Stüdyonun resmi sitesinden 29 Şubat’ta yapılan açıklamada stüdyonun başlarından Paul Yan ve Avery Lodato, Toys For Bob’un bundan böyle yoluna kendi başına devam edeceğini ve Activision çatısından çıktığını duyurdu. 

Yapılan açıklamada firmanın bu karar ile birlikte kendilerini ve gelecekte yapacakları oyunları bir üst seviyeye taşıdıklarına inandıklarını ayrıca bu şansın stüdyoya köklerine dönme ve daha çevik olmak gibi artılar sağladıklarını düşündüklerini açıkladılar.

Toys For Bob Bağımsız Oldu

Ayrıca gönderide Toys For Bob’un Microsoft ile bir işbirliği arayışında olduğundan da bahsedildi. Lâkin stüdyo başları şunu gayet açık izah etti ki bu gelişmelerden hiçbiri stüdyonun yakında bir oyun duyuracağı anlamına gelmiyor. Yeni oyunları için hala çok erken aşamada olduklarını da belirttiler.

Bu dönüşümün bir getirisi olarak görünüyor ki işin online tarafına odaklanan Crash Team Rumble daha fazla yeni içerik ile güncellenmeyecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2024 19:26
Crash Bash remake gelseydi keşke bu adamlar ayrılmadan :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 21:53
Crash 4 çok güzel oyundu. Efsane olarak kalacak galiba, ilk 3'lemeden daha fazla sevmiştim ben. Gerçekten çok yetenekli bir stüdyo hem sanat tasarımı hem oynanış konusunda. Crash 5 bekliyordum bunun için üzüldüm, ama acti çatısından kurtulmuş onun içinde sevindim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 16:15
Artık CoD'a skin üretmeyecek olmaları onların adına sevindirici. Microsoft stüdyoyu muhtemelen kapatacaktı ama en azından kendi yollarına gitmelerine müsaade etmeside kötünün iyisi diyelim. Ama işleri de çok zor zira yaptıkları Crash ve Spyro gibi isimlerin sahibi de Activision.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Toys For Bob Bağımsız Oldu
İlginizi Çekebilir