Rainbow Six Siege'in 35 milyon oyuncu sayısına ulaştığı açıklandı

Hürkan Çalışkan 12.06.2018 - 00:06
Ubisoft oyunun gidişatından memnun.

Ubisoft tarafından geliştirilen taktiksel FPS türü oyunu Rainbow Six Siege’in E3 2018 Ubisoft konferansında an itibariyle 35 milyon oyuncu sayısına ulaştığı açıklandı.

Rainbow Six Siege, başarılı şekilde yoluna devam ediyor

2015 yılında hayatımıza giren birinci şahıs nişancı türündeki taktiksel FPS oyunu, Haziran ayının ilk haftası itibariyle oyuncuların heyecanla beklediği Operation Para Bellum sezonunu oyuna dahil etti. Yeni gelen sezon ile birlikte Alibi ve Maestro adlı iki İtalyan karakter ve içinde Assassin’s Creed göndermeleri de barındıran Villa haritası oyun içerisinde yerini aldı. Bununla birlikte yeni güncelleme ile Club House gibi haritalar üzerinde ufak yeniliklere de giden yapım aynı zamanda Türk oyun sevenleri oldukça sevindiren Türkçe dil desteğini de oyuna dahil etmişti.

Bugün ise E3 2018 bünyesinde kendisine ayrılan süre içerisinde yeni oyunlarını tanıtan Ubisoft, Rainbow Six Siege’in tam olarak 35 milyon oyuncu sayısına ulaştığını açıkladı. Çıkışından bu yana geçen süre zarfında oyuna birçok yenilik getiren geliştirici, oyunun e-spor alanında da sağlam adımlar atabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 18:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege, an itibariyle 35 milyon oyuncu sayısına ulaştı
İlginizi Çekebilir