Persona 3 Reload The Answer Genişlemesi Duyuruldu

Tunay Şahin 6.03.2024 - 22:14
Persona 3 Reload The Answer genişlemesi resmi olarak duyuruldu. Episode Aigis - The Answer, Persona 3 FES'ten alınan içerik Xbox ile buluşuyor.

Persona 3 Reload'ın uzun süredir beklenen genişlemesi The Answer Eylül ayında yayınlanacak. Bu genişleme, Persona 3 FES'ten alınan içeriği barındırıyor. Orijinal sürümün sadık bir adaptasyonunu tercih eden geliştiriciler, The Answer'ı DLC olarak sunacak.

Persona 3 Reload The Answer Genişlemesi FES'ten Alınan İçerikleri Sunacak

Episode Aigis - The Answer genişlemesi, Persona 3 FES'in epilog olaylarını ele alacak ve oyunculara Aigis'in kontrolünü sunuyor. Genişleme paketi, oyunculara Persona 3 FES'teki Zaman Uçurumu'nda gezinme görevini hatırlatacak.

Xbox'ın 2024 İş Ortağı Önizleme etiknliğine duyurulan genişleme paketi, iki müzik paketi, yeni kostümler ve en önemlisi The Answer DLC'sini içeriyor. Persona 3 Reload'un genel yapımcısı Kazuhisa Wada, Xbox Wire üzerinden yaptığı açıklamada, Episode Aigis - The Answer'ın oyunun üçüncü ve son DLC parçası olacağını ve Persona 3 Portable'ın sevilen kadın kahramanının yer almayacağını belirtti.

Paketin bir parçası olarak, Persona 3 Reload daha fazla içeriğe sahip olacak. İlk iki DLC paketi, Persona 4 Golden ve Persona 5 Royal'den karakter sesleri ve tüm parti üyelerinin giyebileceği Velvet Room temalı kostüm koleksiyonunu içerecek. Bu paketler sırasıyla Mayıs ve Mart aylarında piyasaya sürülecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2024 20:29
Boşuna kaynak harcaması. Answer kötüydü yine kötü olacak birşeyleri değiştirmedikleri sürece
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 3 Reload The Answer Genişlemesi Duyuruldu
İlginizi Çekebilir