Okul müdürü Hologramla evlendi!

Ahmet Özçilingir 13.11.2018 - 10:11
Allah mesut etsin

Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir okulda yönetici olarak çalışan Akihiko Kondo, hologram şarkıcı Hatsune Miku ile evlendi. 35 yaşındaki Kondo'nun 17 bin 600 dolara mal olan düğün törenine ise annesi de dahil olmak üzere hiç bir yakını katılmadı.

Japonya'da bir adam hologramla evlendi

Okul müdürü Hologramla evlendi!

Yapay zeka ayaklanacak, geleceğin en büyük tehlikesi akıllanan robotlar olacak derken, insanoğlu daha şimdiden yapay zeka ile uyum sağlamaya başladı bile. Gelişen teknolojiye hızlı bir şekilde ayak uydurduğumuz bir gerçek. Japonya'da yaşayan 35 yaşındaki okul yöneticisi Akihiko Kondo, gelişen teknolojiye ayak uydurma konusunda çıtayı bir seviye daha yukarı yükseltmiş. Kondo, sanal dünyada 16 yaşında bir şarkıcı olan Hologram Hatsune Miku ile dünya evine girdi. Mutluluğu gözlerinden okunan Kondo, 2 yıllık birlikteliği, evlilikle taçlandırdığı için halinden memnun görünüyor ve ekliyor; "Onu hiçbir  zaman aldatmadım, her zaman Miku-san'a aşık olacağım. Her gün onu düşünüyorum." Kondo, her akşam işten eve geldiğinde Miku'yu arıyor. Miku da kocası için evin ışıklarını yakıyor. Hologram Miku, sabah eşini uyandırıyor, akşam yatması gereken zamanı söylüyor. 

Her ne kadar ilginç olsa da bu evlilik ilk değil. Hologram'ın üreticisi Gatebox şirketi şimdiye dek bu şekilde 3 bin 700 evlilik sertifikası ihraç etmiş.

Kondo gece Miku'nun parmağında yüzük olab oyuncak bebek versiyonu birlikte uyuyor. Ne diyelim Allah bir yastıkta kocatsın!

Okul müdürü Hologramla evlendi!
Okul müdürü Hologramla evlendi!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2018 16:08
Kıskanç bir kocaysa işi zor çok kan akar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Okul müdürü Hologramla evlendi!
İlginizi Çekebilir