Nioh'un ek paketi için oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 2.05.2017 - 10:04
Bugün çıkacak ek pakette neler var?
Bu yılın ilk sürprizlerinden biri olan ve aldığı olumlu yorumlar ile kalitesini kanıtlayan Nioh için bir hikaye içeriğinin geleceği daha önceden açıklanmıştı. İşte bugün çıkacak olan bu hikaye içeriği için bir oynanış videosu da yayınlandı.

1v1 ve 2v2 PvP özelliği ile birlikte kadın karakteri de oyuna ekleyen Dragon of the North isimli bu hikaye içeriğinde yeni bölgeler, koruyucu ruhlar, savaşacağımız yeni Yokai'ler ve efsanevi kılıç ustası Date Masamune oyuna eklenecek. Karakterin tarihini oyuna aktaracak olan bu hikaye içeriğinde hikaye kısmı ücretli olurken PVP ve kadın karakter içerikleri ise ücretsiz olacak.

Bugün çıkacak olan Dragon of the North içeriği için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya 2.05.2017 13:45
Dark Souls satıyor mu? Evet. Nioh? Evet. DMC? Evet. Castelvania LoS? Evet. Bunların ortak özelliği? Hack and slash tarzı olmaları.

Buna rağmen bu tarzdaki oyunların sayısı diğerlerine göre o kadar az oluyor ki çıldırmamak elde değil. Madem satış sıkıntısı da yok, neden yeterli hack and slash çıkmıyor ki?

Bana bir tane iyi hack and slash söyleyin ki satış yapamamış olsun. Neredeyse yok. Ama fps shooter bir sürü oyun var ki çok az kişi alıp oynar, çok kaliteli olmalarına rağmen.

Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh'un ek paketi için oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir