Morbius filminin vizyon tarihi ertelendi

Özgür Deveci 16.01.2021 - 12:10
Daniel Espinosa imzasını taşıyan Jared Leto'lu Marvel Sinematik Evreni filmi Morbius'un vizyon tarihi ertelendi.

Stüdyolar, pandeminin film endüstrisi üzerindeki etkisiyle boğuşmaya devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle, 2021'de gösterime girmesi planlanan birçok film ya erteleniyor ya da dijital platformlarda yayınlanmaya başlıyor. Buna Gal Gadot'lu Wonder Woman 1984, Camila Cabello'nun Cinderella ve Disney yapımı The King's Man filmlerini gösterebiliriz. Sony'de başrolünü Jared Leto'nun oynayacağı çizgi roman uyarlaması gerilim filmi Morbius'un vizyon tarihini erteledi. Stüdyo tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Morbius, 8 Ekim 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak.

Morbius filminin vizyon tarihi ertelendi

Morbius, 8 Ekim 2021'de vizyona girecek

Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından senaryosu kaleme alınan Morbius filminin, yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa oturuyor. Marvel Comics karakterine dayanan süper kahraman filmi, nadir görülen bir kan hastalığından kendisini tedavi etmeye çalışan bir biyokimyacının hikayesini konu alıyor. Jared Leto'nun başrolü oynayacağı filmin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson ve Michael Keaton gibi ünlü isimler bulunuyor.

Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

Son olarak filmin daha önce yayınlanan teaser fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 10:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2021 19:20
iyice sıktı beklenmiyorsun artık ertele ertele
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2021 19:43
Sanki para verip izleyeceksin. Çıktığı gibi korsan izleyeceğini hepimiz biliyoruz. Burda ayak yapma hiç korsancı seni
Kalan Karakter: 300 Gönder
Morbius filminin vizyon tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir