Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tunay Şahin 28.03.2024 - 19:54
Capcom'un açık dünya oyunu Monster Hunter Wilds çıkış tarihi sızdırıldı. Yeni oyunu 2025'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülebilir.

Sızıntılarıyla tanınan Dusk Golem, bu sefer de Monster Hunter Wilds çıkış tarihi için açıklama yaptı. Capcom'un yeni oyunu Monster Hunter Wilds'ın 2025'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak, Capcom'un henüz resmi bir açıklama yapmaması nedeniyle bu bilginin bir söylenti olduğunu unutmamak gerekiyor.

Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Monster Hunter Wilds, serinin önceki oyunları Monster Hunter Rise ve World'den farklı olarak, tamamen açık bir dünya ve deneysel mekanikler sunacak. Oyunun Monster Hunter World'de iptal edilen bazı konseptleri içereceği ve Godzilla benzeri devasa bir canavarın oyunda yer alacağı belirtiliyor. Capcom'un oyun üzerinde altı yıldan fazla süredir çalıştığı ve Monster Hunter Wilds'a büyük bir yatırım yaptığı ifade ediliyor.

Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Monster Hunter Wilds'ın hangi oyun motorunu kullanacağı konusunda ise henüz bir netlik yok. Oyunun RE Motoru mu yoksa Unreal Engine mi kullanacağına dair bir karar verilmediği belirtiliyor. Capcom'un Dragon's Dogma 2'deki deneyimleri göz önüne alındığında, şirketin açık dünya oyunları için Unreal Engine kullanmaya devam etmesi mümkün. Gelişmeler belli oldukça sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter Wilds Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir