Minecraft, Xbox Series X/S için güncelleme alabilir

Taylan Bal 21.08.2023 - 19:13
Yeni raporlara göre, önümüzdeki birkaç ay içinde oyuncuların Minecraft için büyük bir güncelleme görmesi oldukça olası görünüyor.

Almanya'da yapılan derecelendirmelere göre, Minecraft Xbox Series X/S konsolları için gelebilir. Şu anda oyuncular, Xbox One üzerinden geriye dönük uyumluluk ile bu platformlarda Minecraft oynayabiliyorlar.

Minecraft’a yakın zamanda büyük bir güncelleme alabilir

Minecraft, 2009 yılındaki ilk çıkışından bu yana birçok güncelleme aldı. Bunlardan bazıları hataları düzeltirken, diğerleri yeni içerikler getirdi. Birkaç ay önce yayınlanan Trails and Tales güncellemesi bunun en son örneği. Bu güncelleme, birkaç arkeoloji mekaniği, yeni bambu blokları, develer, yeni zırh seçenekleri ve hatta bunlardan daha fazla sükse yapan özellikler de getirdi. Şimdi görünüşe göre Minecraft yakın bir zamanda başka bir güncelleme daha sunmaya hazırlanıyor.

Minecraft’a yakın zamanda büyük bir güncelleme alabilir

Minecraft, Almanya'da Xbox Series X/S için derecelendirme aldı. Bu da oyuncuların yakın zamanda bu platform için bir duyuru görmesinin mümkün olabileceği anlamına geliyor. Derecelendirme, özgün olarak bu platformlarda oynanabilir olan Minecraft'ın şu anda yerel destek sunmadığını vurguluyor.

Xbox oyuncuları Minecraft oynamak için artık daha fazla seçeneğe sahip olacak

Bu değişiklik, Xbox oyuncularının Minecraft'ı oynamak için daha fazla seçeneğe sahip olabileceği anlamına gelirken, popüler yapı oyununun geliştirilmiş bir sürümüne erişebilme fırsatı elde etmelerini sağlayabilir.

İlginizi Çekebilir: Minecraft Jurrasic World DLC

Microsoft'un Mojang'ı sahiplenmesi nedeniyle, Minecraft'ın mevcut nesil Xbox konsolları için yeni bir sürüm alabileceği pek şaşırtıcı değil. Sonuçta, bu ürün Game Pass üzerinde mevcut ve son Minecraft Legends hizmette büyük bir hit olmuş. Örneğin çıkışının hemen ardından dünya genelinde üç milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı. Bu popülariteyi kullanarak, daha iyi grafikler ve oynanış sunan bir port sunmak, Minecraft'ı next-gen Microsoft konsollarını kullanarak oynamanın genel deneyimini geliştirebilir. Her durumda, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu bilgiye dikkatli yaklaşmak elbette önemli.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft, Xbox Series X/S için güncelleme alabilir
İlginizi Çekebilir