Minecraft Jurassic World DLC yeni içeriklerle geldi

Alparslan Gürlek 21.08.2020 - 15:36
Minecraft Jurassic World DLC paketi yayınlandı. Minecraft için gelen yeni ek paket içerik olarak oldukça zengin ve Jurassic World temasını yaşatıyor.

Mojang tarafından Minecraft için Jurassic World temalı yeni bir DLC paketi yayınlandı. Yeni DLC içerikleri ise oldukça zengin ve oynanışa yeni elementler ekliyor. Birçok dinozor ile kendi Jurassic Park'ınızı oluşturmanıza ve yönetmenize izin veren DLC aynı zamanda seriden karakterlerin görünümlerini de içeriyor.

Minecraft Jurassic World DLC Chris Pratt ve Jeff Goldblum kostümlerini ekliyor

Minecraft için Jurassic World DLC paketi çıktı ve şu anda indirilebilir. DLC'yi indirmek için 1,340 Minecoin'inizin olması gerekiyor. Minecoinler ise para karşılığında hesaplamak gerekirse 1,720 adedi 10 dolar gibi bir rakama tekabül ediyor. Yeni ek paket dinozor DNA'sını keşfetmeniz ve felaketleri çözmeniz için size 21 dış görünüm, 60'ın üzerinde dinozor ve yeni bir keşif gezisi sunuyor.

Yeni Minecraft ek paketinin resmi açıklaması ise şöyle:

"Park açıldı! Minecraft'ta hayalinizdeki dinozor beldesini yönetin! Dinozorlar üretin ve eğitin, harika sergiler inşa edin ve heyecan verici keşiflere çıkın. Parkın sonsuz çalışmasını ne kadar sürdürebilirsiniz? Öğrenmenin tek yolu: Minecraft Jurassic World DLC'sini kontrol edin!"

Minecraft Jurassic World DLC yeni içeriklerle geldi

Yayınlanan fragman ise Owen Grady (Chris Pratt), Claire Dearing (Bryce Dallas) ve tabii ki Jeff Goldblum'dan Dr.Ian Malcolm gibi karakterleri ve şaşırtıcı derecede korkun dinozorları gösteriyor. Blok biçiminde olsa da orijinaline sadık kalarak yaratılmış.

Ayrıca Minecraft için Nether güncellemesi Haziran ayının sonlarında yayınlandı ve şu anda on yıllık oyuna bir sürü yeni içerik ekledi. İndirirseniz çarpık ve kızıl ormanlar gibi yeni biyomların yanı sıra, ateşli ve lav dolu boyutta yeni bloklar ve karşı karşıya geleceğiniz yeni düşmanlara erişebilirsiniz.

Geliştirilme hikayesi ve yarattığı sansasyon ile oyun sektörünün unutulmazlarından biri olan Minecraft için yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Öyle ki oyun ne kadar yaşlanırsa yaşlansın canlılığını asla yitirmiyor ve bir şekilde oyuncuları tutmayı başarıyor. Ayrıca Jurassic World temasını da ilk kez görmüyoruz. Geçtiğimiz aylarda Jurassic Life isimli bir mod Half Life 2 için geliştirildikten hemen sonra ayrıca bir oyun olarak çıkmıştı. Hem bir mod iken kendi ayakları üstünde duran oyunları görmek güzel, hem de klasikleşen Jurassic World teması ile daha fazla karşılaşmak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2022 21:50
12345rdfc
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft Jurassic World DLC yeni içeriklerle geldi
İlginizi Çekebilir