Lego BATMAN, Joker'ini buldu!

Mert Bibik 14.08.2015 - 09:48
Hem de hiç tahmin etmeyeceğiniz bir isim
Lego serisi oldukça uzun bir süredir varlığını sürdürmekte. Gerek gerçek piyasa gerek sanal piyasa. Çizgi filmleri, oyunları, oyuncakları ve daha bir dünya parçasıyla kendisine ait ciddi bir hayran kitlesi yaratmış durumda. Son zamanlarda video oyun sektörünün içine iyice giren Lego, şimdi de film çıkartmaya hazırlanıyor. Ama öyle basit bir şey değil, Batman!

Lego BATMAN, Joker'ini buldu!
Batman dediğimiz noktada akan sular duruyor, bu bir gerçek. Onun gibi ağır bir karakter, beyaz perde ve legodan adamlar. Hemen olumsuz yaklaşmamak gerek. Büyük bir kitle legodan oluşumları(filmleri, oyunları vs.) oldukça seviyor ve seve seve ücretini ödüyor. Yapımcı şirket de bunu bildiğinden çalışmaları tam gaz sürüyor ve filmin üstüne bir şeyler katmaya devam ediyor. Holywood Reporter' dan gelen son haberlere göreyse Joker' in kim olacağı belirlendi.

Zach Galifianakis!

The Hangover serisi, G-Force, Outcold gibi bir çok filmden tanıdığımız aktör, LEGO Batman filminin Joker' i olacak. Şunu belirtelim, Joker olmak öyle kolay değil. Joker' in ruh halini yansıtabilmek, pek çok başarılı aktörü oldukça zorlamıştı. Heath Ledger, Joker olabilmek için kendisini günlerce odaya kapatmış, günlük tutmuş ve rolüne defalarca çalışmıştı. Rolünü başarılı bir şekilde yerine getiren Ledger, bunu başarmanın kolay olmadığını belirtmişti.

Şimdi bu sorumluluk Zach' in omuzlarına veriliyor. Genelde komedi filmleriyle ün yapmış bir oyuncunun, Joker olması hayranlara biraz tedirginlik vermiyor değil. Ne diyelim sevgili okurlar, bekleyip göreceğiz neticesini. Umuyoruz ki ortaya şahane bir Joker çıkar ve kahkahalarıyla bizleri mest eder!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lego BATMAN, Joker'ini buldu!
İlginizi Çekebilir