Genshin Impact 4.0 ile yeni maceralar başlıyor

Taylan Bal 12.08.2023 - 11:10
Genshin Impact, 4.0 sürümüyle birlikte oyunculara Fontaine bölgesinde tanışacakları çeşitli NPC'leri ve maceralarında yardımcı olacak yeni cihazları sunmaya hazırlanıyor.

Genshin Impact, 4.0 sürümüyle birlikte oyunculara Fontaine bölgesinde tanışacakları çeşitli NPC'leri ve maceralarında yardımcı olacak yeni cihazları sunmaya hazırlanıyor. Ana hikayede belirli gereksinimleri karşıladıktan sonra oyuncular, Sumeru bölgesinden Fontaine'e kolay bir geçiş sağlayan bir waypoint kullanarak ulaşabilecekler.

Genshin Impact 4.0'da Yeni NPC'ler ve cihazlarla dolu bir dünya

HoYoverse, Genshin Impact 4.0 sürümünün yaklaşan güncellemesiyle ilgili HoYoLab blog yazısı yayınladı. Fontaine'e varışlarından sonra oyuncular, insan olmayan Melusine NPC'ler ve insan NPC'lerle konuşarak yeni yan görevler alabilecekler. Fontaine Mahkemesi'ni keşfederken, Oyuncu ve Paimon, "The Steambird" yayınının baş editörü olan Euphrasie ile tanışacaklar.

Genshin Impact 4.0'da Yeni NPC'ler ve cihazlarla dolu bir dünya

Euphrasie, Fontaine'in bir tanıtımını yapacak ve oyunculara yeni ödüller ve cihazlar kazanma fırsatı sunacak. Bu yeni cihazlar arasında yeni bir planör, Kristal Sinek Tuzağı ve Rüzgarla Çalışan Rüzgar Üreteci bulunuyor. Kristal Sinek Tuzağı, oyuncuların belirli malzemeleri yerleştirdikten sonra kolayca Kristal Sinekleri yakalamalarına izin veriyor ve Rüzgarla Çalışan Rüzgar Üreteci, oyuncuların herhangi bir noktadan planörle havalandığı hızlı bir yol sunuyor.

Oyun deneyimini zenginleştiren cihazlar

Genshin Impact 4.0 ile gelen yeni cihazlar, oyun deneyimini önemli ölçüde zenginleştiriyor. Yeni cihazlar, oyuncuların görevleri daha hızlı ve verimli bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olurken, bazı cihazlar ise keşfedilecek alanlara hızlı bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Yeni bölge ve oyuncu deneyimi

Yeni blog yazısı ayrıca yeni bölgeye ilk kez nasıl girileceğini de vurguluyor. Tüm Genshin Impact oyuncuları, Tanrısal Görev Girişi'ni tamamladıktan ve Farakhkert Diyarı'ndaki bir Sumeru waypoint'ini açtıktan sonra Fontaine bölgesine girebilecekler. Farakhkert Diyarı'na teleport ettikten sonra, yakındaki bir Waverider waypoint'i kullanarak Fontaine'e ulaşmak mümkün olacak. Oyuncular, Fontaine'in ana limanlarından biri olan Romaritime Limanına da ulaşabilirler.

Genshin Impact 4.0 sürümü 16 Ağustos'ta yayınlanacak, bu nedenle oyuncuların Veluriyam Mirage bölgesini keşfetme ve özel ödüller kazanma için sadece bir haftası kaldı. 4.0 sürümü yayınlandığında, Veluriyam Mirage ve 3.8 sürümünün çoğu içeriği artık oyunda bulunmayacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2023 11:23
Bir sürü karakter almak istiyorum) ama ben nie oyunu playstordan yükle diyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact 4.0 ile yeni maceralar başlıyor
İlginizi Çekebilir