Elden Ring Shadow of the Erdtree Nerede Geçeceği Ortaya Çıkmış Olabilir

Tunay Şahin 28.02.2024 - 14:03
Elden Ring hayranları, Shadow of the Erdtree DLC'sinin gizemli konumunu keşfettiklerine inanıyor. Bu keşif, oyunun karanlık atmosferi ve ilahi kulelerin sırlarını derinlemesine inceliyor.

Elden Ring oyununun hayranları, merakla beklenen DLC paketi Shadow of the Erdtree'nin nerede geçeceğini keşfettiklerine inanıyor. DLC'nin karanlık sırlarını ve gizemlerini aydınlatma konusunda önemli ipuçları içeren bu keşif heyecan yaratıyor.

Elden Ring Shadow of the Erdtree Nerede Geçiyor?

Shadow of the Erdtree'nin atmosferi ve yerleşimine dair elde edilen bilgiler, Mohg'un patron arenasının bulunduğu bölgede, Miquella'nın kozasına erişilebilen bir alanı kapsıyor ve Limgrave'ın büyüklüğüne yakın olduğu belirtiliyor. Ancak DLC'nin tam olarak nerede konumlandığı henüz netlik kazanmamış olsa da, Elden Ring dedektifleri bu gizemi çözmeye oldukça yakın olduklarını düşünüyor.

Elden Ring Shadow of the Erdtree Nerede Geçiyor?

Oyunda dikkat çeken altı ilahi kule, haritanın büyük bir boş bölümünü çevreliyor ve üzerinde tehditkar bir bulutun asılı olduğu gözlemleniyor. Bu kulelerin yerleşimi uzun süredir bir anlam taşıdığına dair teoriler mevcutken, Shadow of the Erdtree'deki gökyüzünün altı perdeden oluşan devasa bir siyah örtüyle gizlenmesi, bu teorileri destekler nitelikte.

Alltheheroesaredead tarafından yapılan bir analizde, Marika'nın sırları gizleme eğilimine ve otoritesini koruma adına her yolu denemesine dikkat çekiliyor. Marika'nın Fesatlığı ya da diğer adıyla Taklitçinin Peçesi, kullanıcısına daha ince bir görünüm kazandırıyor ve bu eserin bir zamanlar Marika'ya ait olduğu, Godrick'in başkentten kaçışı sırasında alındığına inanılıyor.

İlginizi Çekebilir: Elden Ring Evreni Genişliyor

DLC'nin merkezinde yer alan kızıl saçlı düşman Messmer'in, Marika'nın çocuğu olduğu ve Miquella ile Malenia'nın kardeşi olabileceği varsayımı da oyuncular arasında yaygın bir teori. Elden Ring DLC'de gökyüzünde görülen büyük baldachin kumaşının, ilahi kulelere bağlanarak bir tür büyülü gölgelik oluşturduğu ve Kara Bıçak Suikastçılarının kullanmış olduğu gizleyici peçe kumaşına benzer olduğu düşünülüyor.

Temel oyundaki evergaollerin, mahkumları barındırması ve dış dünyadan gizlemesi, bu teorinin güçlenmesine katkı sağlıyor. Hapishanelerin keşfedilebilir kapalı alanları ve ıssız harabeler gibi görünmesi, ilahi kulelerle çevrili bu garip boş okyanusun, Aradaki Topraklar'da var oluşunun altında yatan gizemi açıklıyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2024 05:05
Tasarımlara bakıyorum ve sanatsal değeri çok yüksek bir oyun görüyorum. Kimse bana yarım saat boss kestiremeyeceği için oynamadım. Ama bir şey merak ediyorum, oyunu oynayanlara sormak isterim, karakteri ya da silahı geliştirince bu bahsettiğim süreler düşüyor mu, bir işe yarıyor mu?
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2024 11:20
19:30 Ha şunu bileydin. Sanada layık değil. Zamanı geldiğinde anlarsın.
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2024 19:30
tamam canım benim sakin ol 5-10 dk çok tabi sen daha yaralı işlerle uğraş boş ver bu oyunu sana layık değil
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2024 07:06
Evet onu sordum ama bence 5-10 dk bile fazla sonuçta bir tane boss yok bir sürü var. Bir şeye alışmam gerekmiyor, olasılıkları hesaplamak zor olmasa gerek. İlk defa oyun oynamıyoruz, geliştirici sınırları zorlasa ne yazar.
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 21:43
vakit kayıplık bir durum yok dostum normal şartlarda 5-10 dk max boss savaşı ölmezsen, sadece moveset ine alışman gerekiyor kendini geliştirmen ona vakit harcaman gerekiyor, yoksa öyle 20-30 dk gibi bir boss savaşı yok eğer bunu soruyorsan. gir yen bakalım hadi pro player
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 05:46
Zor yazmadım vakit kaybı yazdım, yoksa en iyi souls oyuncusundan daha kısa sürede yenerim o düşmanları. Sürecinizde başarılar dilerim.
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 01:45
Kardeş souls oyunları oynadıkça kendini geliştirdiğin ve gittikçe kolaylaşan oyunlar. Başlarda her şey zor geliyor ilerledikçe ve hem mekaniklere alışınca hem de karakter güçlendikçe zevk almaya başlıyorsun. Düşmanlar kolaylaşmıyor sen zorluğa alışıyorsun. Süreç bu şekilde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring Shadow of the Erdtree Nerede Geçecek
İlginizi Çekebilir