Diablo 4'te Gauntlet Modu ile Yeni Zindan Heyecanı

Murat Olcan 1.03.2024 - 01:15
Diablo 4, 5 Mart'ta Gauntlet modunu ve sezon ortası güncellemesini sunarak oyunculara yeni zindanlar ve liderlik tablosu meydan okumaları getiriyor.

Blizzard, Diablo 4'ün sezon ortası güncellemesiyle birlikte gelen Gauntlet modu detaylarını paylaştı. Bu yeni mod, oyuncuların liderlik tabloları için yarıştığı, özel olarak tasarlanmış zindanlardan oluşuyor. Gauntlet modunun tanıtımı, 5 Mart'ta gerçekleşecek ve oyun içi etkinlik haftalık olarak yenilenecek, oyunculara sürekli yeni meydan okumalar sunacak.

Diablo 4'ün Gauntlet Modu, Zindanlar ve Liderlik Savaşlarını Kızıştıracak

Gauntlet, oyuncuların sekiz dakika içinde mümkün olduğunca çok puan toplamak için canavar, elit ve boss öldürmeye çalıştığı bir zindan etkinliği. Bu mod, her hafta aynı düzende sabit bir zindan sunuyor; mob, boss, sandık ve tapınak konumları değişmiyor. Bu sabit yapı, zindanı etkili bir şekilde tamamlayıp maksimum puanı kazanma stratejileri geliştirmek için oyunculara bir hafta süre tanıyor. İki özel tapınak, zindanı daha da ilginç hale getiriyor; biri puanınızı artırırken, diğeri yendiğiniz her canavarı yeniden doğuruyor.

Diablo 4'ün Gauntlet Modu, Zindanlar ve Liderlik Savaşlarını Kızıştıracak

Blizzard'ın açıklamasına göre, Gauntlet modu herhangi bir ganimet düşürmüyor, ancak tamamlanan her koşu sonunda oyuncular ganimet dolu "cache" kazanıyor. Haftalık olarak liderlik tablosunda belirli bir sıralamaya ulaşmak, daha fazla cache elde etme fırsatı sunuyor. Oyuncuların yüksek puanlarına göre dört farklı Mühür sınıfına ayrılıyorlar ve en yüksek seviye olan Değerli Mühür, maksimum güç seviyesindeki eşyaların yanı sıra eşsiz eşya düşürme şansını artırıyor.

İlginizi Çekebilir: Diablo 4, Xbox Game Pass Çıkış Tarihi Açıklandı

Gauntlet modunda, her sınıf ve parti boyutu için ayrı liderlik tabloları bulunuyor. Bu, oyuncuların sadece kendi sınıfları veya parti büyüklükleriyle rekabet ettiği anlamına geliyor. Birden fazla karaktere sahip oyuncular veya farklı parti boyutlarıyla zindanı tamamlayanlar, her hafta birden fazla ödül kazanma şansına sahip oluyor. Liderlik tablosunun ilk 100'üne girmek benzersiz bir binek kozmetiği kazandırırken, ilk 10'a giren oyuncular isimlerini ve karakterlerini Eskiler Salonunda ölümsüzleştirme onuruna erişiyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 08:54
ya birşeyler hala eksik bilemiyorum... hala aradığımı bulamadım diablo 4 te
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2024 10:34
Yaşlandık
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2024 09:53
ne aradığını bile bilmeyene oyun dünyaları verse sen yine memnun olmazsın
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 20:22
+1
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 23:19
Diablo 1 ps1 de oynamıştım arkadaşla. Remakesi ciksada oynasak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4'te Gauntlet Modu ile Yeni Zindan Heyecanı
İlginizi Çekebilir