Diablo 4’e Büyük Değişiklik

İlkay Eren Kartal 1.03.2024 - 01:46
Blizzard Diablo 4’ün dördüncü sezonunda PTR adı verilen bir sistemi devreye sokuyor. Oyuncular yeni sezon için geri bildirimler verecek.

Diablo 4 dördüncü sezonun başlamasıyla birlikte yeni bir test gerçekleştirecek. PTR ilerleyen haftalarda PC tarafında dördüncü sezonun başlamasıyla birlikte oyunculara sunulacak. PTR oyuncuların yeni sezondaki değişikliklere geri bildirim vermesine olanak sağlayacak.

Diablo 4'te PTR İle Oyuncular Geri Bildirimde Bulunacak

Blizzard’ın son Campfire Chat’inde paylaşıldığı üzere Diablo 4’te dördüncü sezondan itibaren geçerli olmak üzere bir PTR uygulaması mevcut olacak. Bu sayede oyuncular yapımcıya yeni sezonun değişiklikleri hakkında geri bildirimlerde bulunacak. Yapımcı dördüncü sezonun değişiklikleri için çok fazla detay paylaşmamış olsa da biz buradan geniş kapsamlı değişimlerin olacağı sonucuna varabiliyoruz. Bu değişikliklerle birlikte Blizzard PTR’ın gerekli olduğunu hissetmiş olacak ki böyle bir karara varmış. Hele ki ilk üç sezonda böyle bir durum söz konusu değilken.

Diablo 4'te PTR İle Oyuncular Geri Bildirimde Bulunacak
İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Başlangıç Rehberi

PTR Diablo 4’ün PC’deki Battle.net versiyonunda erişilebilir olacak ve dördüncü sezonun başlamasıyla başlayacak. Bu da demek oluyor ki PTR birkaç hafta sürecek. Yapımcının açıklamasına göre her sezonda böyle bir durum söz konusu olmayacak yani bu iş gelenekselleşmeyecek. Yalnızca büyük değişiklikler içeren sezonlardan önce bu durum söz konusu olabilecek.

Blizzard daha fazla bilginin bir sonraki Campfire Chat’te önümüzdeki haftalarda sağlanacağını söyledi. Diablo 4’te üçüncü sezon 16 Nisan’da sona eriyor ve aynı gün dördüncü sezona kavuşmuş oluyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2024 08:18
level 100 olduk itemleri de dizdik ee yapacak birşey kalmadı, hedef kalmıyor oyunda sezonları o yüzden kısa yapıyorlar onu anladım da , tekrar tekrar aynı döngünün içine girmek bir noktadan sonra sıkıyor, hedefi daha ulaşılamaz kılınca da zaman yetersizliğinden tüm kitlelere ulaşamıyorlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4’e Büyük Değişiklik
İlginizi Çekebilir