Days Gone yazarı ve yönetmeni Playstation ekibinden ayrıldı

Ersin Kılıç 2.12.2020 - 16:32
Days Gone projesinde görev alan iki önemli isim yaptıkları açıklama ile Bend Studios ve Playstation ekibinden ayrıldıklarını duyurdular.

Days Gone yapımcı ekibi olan Bend Studios firmasından iki önemli ayrılık haberi geldi. Oyunun yönetmenliğini yapan Jeff Ross ile birlikte senaryosunu kaleme alan John Garvin kendi sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile bu ayrılığı doğruladılar. Her iki isim de Bend Studios dışında Playstation markasından da ayrıldıklarını açıklamış.

Days Gone yapım ekibinden iki önemli ayrılık geldi

Jeff Ross yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bu hafta Bend Studios ve Playstation'daki son haftam. Yapım aşamasında yer aldığım tüm oyunlardan inanılmaz derecede gurur duyuyorum ama aynı zamanda karşılaşacağım yeni zorlukları da dört gözle bekliyorum. Covid-19 salgını durulduğunda Chicago'ya taşınacağım. Geleceğe yönelik planlarımı ise daha sonra açıklayacağım."

John Garvin ise yine Twitter üzerinden çok daha geniş bir ayrılık mesajı yayınladı. Oyun sektörüne ara vereceğini belirten Garvin, daha çok resim, senaryo ve yayıncılık gibi kişisel işlerine ağırlık vereceğini dile getirmiş. Her iki ismin de ayrılık nedeniyle ilgili kesin bir açıklama yapmadıklarını görüyoruz. Açıkçası bu konuda Sony'den bir açıklama gelecek mi onu da merak ettiğimizi söyleyebiliriz.

Days Gone bildiğiniz gibi dünyası ve genel atmosferi ile oldukça beğenilmiş fakat yönetmenlik, sunum ve senaryo kısmındaki klişeler nedeniyle büyük eleştiriler almıştı. Biz de incelememizde oyuna yazık edildiğini ve büyük bir potansiyelin sıradan bir aksiyon oyununa dönüşmüş olduğunu dile getirmiştik. Bu ayrılık haberlerinden sonra devam oyunu gelir mi, gelirse nasıl değişiklikler yapılır bunu zaman gösterecek.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 14:55
"ride me as much as your bike" oyundaki en iyi, en anlamlı diyalogdan bir alıntı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 09:26
O insanlığa hakaret oyundan sonra iyi olmuş gitmesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 08:57
Oyun senaryo yönündem değil, içindeki buglarından dolayı çok eleştirildi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 17:22
Dünyanın en ahmak senaryosunu yazdıkları içindir. Sony gibi büyük bir firmanın kaynaklarını kullanıp böyle osuruktan gavara kaldır vur duvara senaryo ve diyalog yazarsanız şutlanırsınız. Hayde la yürüyün başka kapıya ***** sizi ha.
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 08:54
Kusura bakmada senin Sony bu adamların peşinden koştu. Adamlar gelip lütfen bizi alın demedi senaryo yazmak için. Anca lüfür edin zaten. Senin zihniyetin üzgün konuşamaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 08:30
amannn ne büyük talihsizlik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone yazarı ve yönetmeni Playstation ekibinden ayrıldı
İlginizi Çekebilir