Dark Souls: The Willow King Çizgi Romanı Bu Yıl Çıkıyor

Tunay Şahin 12.03.2024 - 12:52
Dark Souls serisinin yeni çizgi romanı The Willow King, piyasaya sürülüyor. George Mann'in kaleme aldığı bu yeni eser, karanlık mistisizm dünyasına davet ediyor.

Dark Souls serisinin hayranları için uzun bir bekleyişin ardından, serinin yeni bir bölümü olan The Willow King - Söğüt Kral adlı çizgi romanın bu yıl piyasaya sürüleceği duyuruldu. FromSoftware'in zorlu ama sevilen serisini seven hayranları, karanlık mistisizmini derinlemesine keşfedebilecek.

Dark Souls: The Willow King - Evrene Yeni Bir Bakış

Dark Souls: The Willow King - Evrene Yeni Bir Bakış

The Willow King ve Bloodborne: The Bleak Dominion adlı çizgi romanlar, eş zamanlı olarak duyuruldu. Her ne kadar Bloodborne hayranları için beklenen büyük haber olmasa da, bu yeni başlangıçlar ile ümidimizi artırabiliriz. The Willow King çizgi romanı, efsanevi Star Wars yazarı George Mann tarafından kaleme alınırken, The Bleak Dominion, Cullen Bunn'ın eseri. İki farklı hikaye, farklı sanatçı ve ekipleri tarafından hayata geçirilmiş.

The Willow King, 112 sayfalık bir macera sunacak. Hikaye, Uthrel'in güçlü kralı Ustrad'ın, hizmetkarı Herad'ın başarısızlığı sonucu küle dönüşmesi ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Herad, ölümden dönerek Söğüt Kral'ın alanına girer ve krallığın kurtuluşu için gerekli görevleri yerine getirecek üç güçlü savaşçıyı toplar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls: The Willow King Çizgi Romanı
İlginizi Çekebilir