Call of Duty MW3 ve Warzone Oyuncuları Bedava Ödüller Alacak

İlkay Eren Kartal 28.02.2024 - 01:32
Call of Duty MW3 ve Warzone oyuncuları oyunun server’larında yaşanan büyük problemlerden sonra skin'ler ve double xp token'ları gibi bedava ödüller aldı.

Call of Duty Modern Warfare 3 ve Warzone oyuncularına bedava Double XP Token’ları verildi. Son zamanlarda yaşanan server problemlerinden dolayı bu ödüller birer özür mahiyetinde.

Call of Duty MW3 ve Warzone Oyuncuları Bedava Ödüller Aldı

Geçtiğimiz hafta 23 Şubat’ta Call of Duty büyük server problemleri ile karşı karşıya geldi. Bu problemler öylesine büyüktü ki günün çoğunda oyunu oynanamaz kıldı. Oyuncular hem Modern Warfare 3 hem de Warzone kısmında oyunun favori modlarından Zombies, Ranked Play ve Ranked Resurgence’e erişim problemleri yaşadı. Modlar kapatıldı ve Call of Duty takımı süratle sorunu çözmeye koyuldu. Oyun 24 saat içinde normale döndü ve oyunculara özür niteliğinde bazı bedava ödüller verilmesine karar verildi.

Call of Duty Twitter hesabı oyuncuların envanterlerinde Double XP, Double Battle Pass XP ve Double Weapon XP görebileceklerini duyurdu. Bu gönderi ayrıca Call of Duty’nin bir önceki Double XP etkinliğinin de 27 Şubat’a kadar uzatıldığını ama bu etkinlik sona erdiğinden Double Weapon XP , Call of Duty’nin yeni Sezon 2 silahlarında da kullanılabileceğinden bahsetti.

Ayrıca Double Battle Pass XP hızlıca Sezon 2 aşamalarını açmak için de kullanılabilecek. Bu da oyuncular daha fazla Double XP token’a erişebilecek demek oluyor.

Ayrıca bununla da sınırla kalmamakla birlikte Call of Duty Monster Energy temalı bir operatör skin’i de sunuyor. Bu teklifin ne kadar süreliğine masada olduğu bilinmiyor bu yüzden arzulayan oyuncuların hemen oyuna girip ödüllerini alması onların lehine olacaktır.

Amazon Prime abonelerine özel olarak Range Watcher operatör skin’i ve daha fazlası da yine oyunda mevcut. 

Call of Duty daha önce de hata sonucu yüksek fiyatlandırdığı COD puanları için de yine özür mahiyetinde bir iade sağlamıştı.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty MW3 ve Warzone
İlginizi Çekebilir