Bodrum Rock Festivali, gümbür gümbür geliyor!

Furkan Sakoğlu 1.06.2017 - 17:46
20 – 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak
Grup Vitamin’in İstanbul’da şarkısının coverı ile tanıdığımız Rock müzik sanatçısı Serdar Heper’in sahibi Olduğu 3,14 Müzik Yapım tarafından üstlenilen Bodrum Rock Festivali, ilk kez bu sene 20 ile 23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geçen senelerde birçok farklı şehirde yüzlerce festival ve konser organizasyonuna imza atmış olan ekip, bu sene ise Bodrum’da bir ilki gerçekleştirerek, 72 saat boyunca kurulacak iki farklı sahnede onlarca yerli ve yabancı rock grubu ile Türkiye’nin önde gelen rock müzik sanatçılarını ağırlamayı planlıyor.

Bodrum Rock Festivali, gümbür gümbür geliyor!
Okan Bayülgen’in sunuculuğunu üstlendiği ve ülkemizde rock müziğin öncülerinden Gür Akad’ın müzik direktörlüğünü yapacağı bu dört günlük festival süresince Bodrum, bölgeden ve çevre illerden gelen yaklaşık 40.000 yerli ve yabancı katılımcıya kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bodrum Rock Festivali’nde, Duman, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Gece Yolcuları, Yüksek Sadakat, Gür Akad, Ogün Şanlısoy, Absence, Aylin Aslım, Nev, Black Tooth, Fallen, Son Feci Bisiklet, Cüneyt Ergün, Serdar Heper, Radical Noise, Pamela Spence, SenfoRock, Acil Servis, Objektif, Yoğun Bakım, Whisky, Kramp, Devil, Emre Önbayraktar, Nemrud, Murder King, Barlas, All York, Ece Dorsay, The Ayılar, God Mode, Öfkeli Kalabalık, Açık Seçik Aşk Bandosu, Coverman, The Animal, Yavuzcan Çetin, Evrencan Gündüz, Pusula, Büyük Birader, November, Sinem Sayın, Gizem Saatçi, Furtherial, Blood Vortex, 163, 28 inç, Heavy Sky , Lotus ve Tibet Ağırtan gibi gruplar ve sanatçıların sahne alması bekleniyor.

#BodrumaROCKgelipduru hashtagi ile sosyal medya üzerinde dikkatleri üzerine çeken festival, fiyat olarak da genç, yaşlı herkes hitap ediyor.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan Bodrum Rock Festivali,  20-21-22 ve 23 Temmuz tarihlerinde, Kızılağaç Deve Güreşi Arenası'nda yapılacak. Bilet detaylarına ise buradan bakabilirsiniz.

Bodrum Rock Festivali, gümbür gümbür geliyor!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 20:04
Slash geleymis ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bodrum Rock Festivali, gümbür gümbür geliyor!
İlginizi Çekebilir