Aleyna Tilki'nin yönetmen olduğu şarkı bekleneni verebildi mi?

Furkan Güler 5.06.2018 - 16:38
Abartıldığı kadar iyi mi?

Bugünlerde ülkemizde her kesimin en çok dinlediği şarkıcı haline gelen Aleyna Tilki, geride bıraktığımız günlerde yönetmen olmaya karar verdiğini açıklamıştı. Hatta geçtiğimiz Mart ayında 18 yaşına basan genç şarkıcı, yeni klibinin Türkiye'de izlenebilecek en iyi klip olacağını belirtmişti. İlgili klip bugün yayınlandı. Saatler içinde 500 bin barajına yaklaşan klibin beklentilerini pek fazla karşılamadığını söyleyebiliriz. Sözlerini Yıldız Tilbe'nin yazdığı Yalnız Çiçek şarkısı ile klipte anlatılan hikayenin pek bir bağlantısını bulamayan Aleyna Tilki dinleyicileri, yine de klibi sevdi.

Aleyna Tilki'nin yönetmen olduğu klip yayınlandı

Kendi kurguladığı sahneleri klibe aktaran Aleyna Tilki, ilk geri dönüşlerden ise memnun durumda. Farklı farklı temalar ve mekanlarda geçen klip, ilk olarak deniz kenarında başlarken sonrasında ormanlık alanlarda geçiyor. Kostüm kullanımı anlamında başarılı olan klibi bir kenara bıraktığımızda Aleyna Tilki'nin hayranları, şarkının tonunu ve sözlerini Yıldız Tilbe'nin Delikanlım şarkısına benzetiyor. Hali hazırda şarkının sözlerini Yıldız Tilbe yazdığı için bunu normal olduğunu söyleyebiliriz.

Peki sizce klip, Aleyna Tilki'nin söylediği kadar iyi mi? Yoksa ortalama bir pop klibinde göreceğimiz sahneler mi içeriyor?

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 08:26
Müzik leş. sözler leş.Klip manasız.
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 01:46
Dostum eleştirmek için eleştirme Aleyna zerre umrumda değil gaflette bulundum klibi izlemekle işte ana akım böyle bir şey misal sözler leş ? kaç yılının sözleri anlatabiliyor muyum? sound popüler kültürün kölesi clublarda editlik için yapılmış belli :D klip orjinal parçanın ırzına geçmiş :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 14:45
Aleyna TİLKİ doğal bir yetenek. Daha konuşamayan bebekler dahi Aleyna TİLKİ dinlemek istiyor. Kimse kadından nefret etmesin. Karakter farklı mesleğinde ki yetenek farklı. Kadın doğal bir yetenek inanılmaz potansiyeli var ki her an dünya ya açılabilir. Umarım daha da güzel işler yapmaya devam eder .
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 6.06.2018 10:23
Kurgu ve "color correction" da sorun var o yüzden çiğ gözükmüş klip, onun dışında güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 10:09
Kesin o yönetmiştir zaten!? Bırakın bunları ya hepsi reklam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 07:18
Şu kadının haberini oyun sitesinde yapmazsanız akıl sağlımız açısından daha iyi olur. Klip çok özenti ve kötü olmuş, mainstream ne varsa kullanmış. Hatta o kadar kötü olmuş ki orucum bozuldu diye korkuyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aleyna Tilki'nin yönetmen olduğu şarkı klibi yayınlandı
İlginizi Çekebilir