Yeni Spider Man filmi, Infinity War'da yaşanan bir olayın cevabını veriyor

Furkan Güler 4.07.2019 - 12:01
İzleyicilerin kafasında soru işareti kalmayacak!

The Infinity Saga isimli süregelen Marvel hikayesini sonlandıracak olan Spider-Man: Far From Home filmi yarın vizyona girecek. Peter Parker ve arkadaşlarının Avrupa hikayesini anlatan filmde Mysterio isimli karakterin ilk kez MCU'da ortaya çıkışını izleyeceğiz. Şimdi ise filmin çıkmasına çok az bir zaman kala senaryoyla alakalı yeni bir bilgi yayınlandı. Avengers Infinity War filminde Thanos'un tüm sonsuzluk taşlarını toplayıp The Snap hareketini yaptığını görmüştük. Evrende yaşayan canlıların yarısını yok eden bu hareketten sonra Avengers Endgame'de kahramanlarımız bu durumu tam tersine çevirmişti.

Yeni Spider Man filmi, Infinity War'da yaşanan bir olayın cevabını veriyor

Şimdi ise Spiderman: Far From Home filminde kahramanların The Snap hareketinden sonra tekrar nasıl hayata döndüğünün gösterileceği açıklandı. Avengers Endgame'de merak edilen bu soru cevaplanmamıştı. Görünüşe göre Marvel yapımcıları, izleyicilerin kafasında herhangi bir soru işaretinin kalmasını istemiyor. The Infinity Saga'dan sonra yepyeni bir hikaye dizisine başlayacak olan yapımcılar, yeni karakterleri de beraberinde getirecek. The Eternals, X-Men ve Fantastic Four hikayelerinden karakterlerin getirileceği tahmin edilirken, MCU'nun eskiye nazaran çok daha genişleyeceği açıklandı.

Bakalım Spider Man filmi gişede başarılı olacak mı?

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 17:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2019 19:02
O değil de her geçmişe gidildiğinde sözde aslında alternatif evrene gidilmiş oluyordu. Peki kaptan amerika filmin sonunda geçmişe gidince ve orada kalıp yaşlanınca nasıl hala aynı evrende yaşlanmış olarak görünebildi? Alternatif evrende olması gerekmiyor muydu?
ugurlsm
ugurlsm 9.07.2019 03:55
Geçmişi değiştirmedi çünkü.
2012'de avengers olayları yaşanırken bir de kendi hayatını yaşayan yaşlı Steve vardı diye düşün.
Winter Soldier öncesinde Peggy'i terk ediyor bu sayede kendisi ile karşılaşmayıp geçmişi değiştirmeden Endgame'e kadar geldi.
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2019 12:50
Herkes senin gibi bunu merak ediyor, dediğin gibi alternatif bir evren oluştuysa Kaptan Amerika neden orada, alternatif evren olmuyorsa neden onca olay oldu ve normal ölenler geri gelmedi diye herkes cevap bekliyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2019 21:24
Nick Fury
Avengers Infinity War:Motherf...
Spiderman Far From Home:..ucker
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2019 12:48
Başka yerden alıntı değilse, çok iyi mizah...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2019 10:10
Böyle diyip diyip 3-5snlik sacma sekanslarla geçiyorlar sırf izlensin diye. son filmde cpt marvelde çok önemli rol oynayacak dendi toplasan 2 dk görmedik...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2019 22:38
Şahsım adına söylüyorum ki gişe de rekor dahi kıracaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Spider Man filmi, Infinity War'da yaşanan bir olayın cevabını veriyor
İlginizi Çekebilir