© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Lanet olasıcalar tekrar NFS 1234 gibi içten görüntülü sade oyun yapamadınız ALLAH BELLAnızı vere :(
Sen döşe geceyi
Sen döşe underground yalanını
Al anca bu kadar puan alırsın.Ben oynamayacam mı?Elbette oynayacam piyasada başka rakibi yok çünkü lanet olsun.
Al internetinide.... EA
Ohhh ohhhh sonunda adil bir puanlama sayılabilecek tablo işte budur ! Beklediğim söylediğim çığırdığım bağırdığım şey bu..
Vermeyin abi bu oyuna para vermeyin internetle çalışan NFS RUHUMU OLUR LAN !
Ayrıca oyun bu zamana kadar çıkmış diğer tırt NFS'ler arasında bence en düzgünü oldu.
-Dinamik kamera araç sürüşünü zorlaştırıyor.
-Kokpit kamerası olmaması.
-Modifiyeleri hazır kitler halinde uygulayabiliyorsun, seçenekler kısıtlı.
-Vinil uygulaması yine yapan kişiyi saatlerce uğraştırıyor.
Başka bir oyun değil bu NFS kusura bakmasınlar ama ayıp.
En büyük hatayı da para verip World de araç satın alanlara serveri kapatıp kazık atmakla yaptı EA.
E3 yaklaşıyor diyorumki eli kulağında bu oyun duyrulur. Çok geçmedi, Facebooktan bir ekran görüntüsü yayınladılar, hadi bakalım dedim, ardından o koyu fotarafın açık renklisi ve bir tarih, sonra trailer tarihi ve o beni heyecandan delirten ilk kısa video.
Beklentilerim hat safhada, yani yeni need for speed geliyor ve o süper arabaları sonunda bırakmış, adam gibi eskilerin gruları var.
Vay vay vay Allah Allah diye geliyor. Sonra Twitterdan bir açıklama oyun internetsiz çalışmayacak. Bense o açıklamadan önce ön sipariş edeceğim parayı bir kenara koymuş bekliyorum efil efil.
Sonuç o para berbat 2 oyuna gitti, biri hayatımda gördüğüm oynadığım en berbat en gereksiz, en şişirilen çoluk çocuk zombi oyunu dying lighti. bunuda belirteyim.
Ben dying light denen o berbat oyuna nfs yüzünden para vermiş oldum ve onun kızgınlığı benden geçmedi, geçemedi.
Ben amerika haritasının tamımını barındıracak diye, The Crew içinde heyecanlanmıştım ama sonra bir MMO oyunu olacağımı duyunca sadece o haritayı oynayamıyacak olmanın burukluğuyla kalmıştı. Gel gelelim, bu oyun NFS yani bir çoğu için çerez oynamalık güzel veya orta şerbet yarış oyunu olan bu oyun benim için her zaman vaz geçilmez yarış oyunuydu ama artık vaz geçiyorum, Sebebi, internet ile çalışacak olması sebebi, bir servara bağlı oluşu, sebebi dnr koruma niyetlerini konsolada yansıtmış olmaları. Sebebi, bu kadar single player vaad edip, online temaya zorlatma bir şekilde bahanelerle uygulanmış olması.
En son RaceDriver:GRID oyunundan bu yana yenilik yok piyasada.