Yeni Intel Arc Sürücüsü Oyun Performansında Artış Sağlıyor

Tunay Şahin 11.07.2024 - 13:36
Intel'in yeni Arc Game On Graphics Driver güncellemesi, bir çok oyunda önemli performans artışı sağlıyor.

Intel, Diablo 4 ve diğer PC oyunları için önemli performans iyileştirmeleri içeren yeni Intel Arc Sürücüsü yayınladı. Intel Arc Game On Graphics Driver sürüm 32.0.101.5762, bu güncelleme ile birlikte Once Human ve Zenless Zone Zero gibi yeni oyunlara destek ekliyor. Ancak en dikkat çekici iyileştirme, Blizzard'ın popüler oyunu Diablo IV için sağlanıyor. Yeni beta sürücüsü, oyunun 1080p ve 1440p çözünürlüklerde Ray Tracing Ultra ayarlarında sırasıyla %30 ve %35 performans artışı sunuyor.

Yeni Intel Arc Sürücüsünün Özellikleri

Yeni Intel Arc Sürücüsü Oyun Performansında Artış Sağlıyor

Intel'in bu sürücüsü, Diablo IV'teki ışın izlemeli gölgelendirme ve yansımalar gibi özellikleri kullanırken yaşanan performans düşüşlerini büyük ölçüde azaltıyor, bu da oyuncular için daha akıcı bir deneyim anlamına geliyor. Sürücü, aynı zamanda çeşitli sorunları da gideriyor ve Intel Arc A-Serisi grafik ürünleri ile yerleşik Intel Arc GPU'ları barındıran Intel Core Ultra CPU'lar için stabiliteyi artırıyor. Ancak, hâlâ çözülmesi gereken bir dizi bilinen sorun bulunuyor. Bunlar arasında, belirli oyunlarda kararsızlık, uygulama çökmeleri ve grafik hataları yer alıyor.

Intel, bu yeni sürücü güncellemesiyle birlikte oyunculara ve içerik üreticilere yönelik geliştirmeler sunarak, yüksek seviye grafik performansı ve stabilite vaat ediyor. Bu güncelleme, Intel Arc grafik kartlarına sahip kullanıcıların, en yeni oyunları daha yüksek ayarlarda ve daha yüksek kare hızlarında oynamalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Yeni sürücü, ayrıca Adobe Premiere Pro gibi uygulamalarda da performans ve uyumluluk iyileştirmeleri sunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2024 19:02
iris xe içinde geçerli mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2024 18:11
Oyun performansında artışı ne sağlar biliyor musunuz, para.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Intel Arc Sürücüsü Oyun Performansında Artış Sağlıyor
İlginizi Çekebilir