Yeni Dune Oyunu Gamescom'da Tanıtılacak

Tunay Şahin 8.08.2024 - 11:56
Yeni Dune oyunu Dune: Awakening, Gamescom'da tanıtılacak. Funcom, oyunun topluluk güncellemelerini ve detaylarını paylaştı.

Yeni Dune oyunu Dune: Awakening, yaklaşan Gamescom etkinliğinde yer alacak. Bu bilgi, daha önce oyunun ilk Communient Signal'inde (oyunun topluluk güncellemesi/blog yazısı/haber bülteni versiyonu) doğrulanmış olsa da, oyunun varlığıyla ilgili bazı ek ayrıntılar Geoff Keighley tarafından paylaşıldı. Keighley, X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, "Dune Awakening 20 Ağustos Salı günü [Gamescom.] Açılış Gecesi Canlı Yayınına geliyor," ifadelerini kullandı. Duyuru, izleyicilere TSi 20:00'da canlı yayınlanacak olan oyuna daha geniş bir bakış için canlı yayını izlemeleri için bir hatırlatma ile sona eriyor.

Funcom'un Yeni Dune Oyunu İçin Hazırlıkları

Funcom geliştiricileri son zamanlarda katıldıkları diğer etkinliklerin yanı sıra Gamescom'dan da hafifçe bahsetti: "Geçtiğimiz birkaç ay Arrakis'te bizim için oldukça yoğun geçti; sinematik tanıtım fragmanı, yeni Dune: Awakening Direct ve Twitchcon Rotterdam'a yaptığımız ziyaretle. Çok şey oluyor ve bu sadece başlangıç. Daha fazla oynanış göstereceğimiz Gamescom'a göz atmayı unutmayın!"

Funcom'un Yeni Dune Oyunu İçin Hazırlıkları

Funcom ekibi, oyunu dört gözle bekleyen kişilerin gelecekte neler bekleyebileceğini de belirtti: "Her ay sizinle doğrudan sohbet edeceğiz ve hatta belki de baharatlı oyun ayrıntılarını paylaşmak için bazı geliştiricileri getireceğiz. Roundup'ta tüm önemli Dune gelişmelerini özetleyeceğiz: Awakening'de geçen ayın tüm önemli olaylarını özetleyecek, Asset Highlights'da bazı harika oyun sanat eserlerini ve seslerini gösterecek ve Community Creations'da hayran yaratımlarınızı öne çıkaracağız. Hatta Topluluktan Sorular bölümümüzde #DuneAwakeningCommunity etiketiyle bize sorularınızı göndererek cevaplanmasını sağlayabilirsiniz. Ve her şeyi toparlamak için, sizi bazı veda sözleri ve bir sonraki sayıya katılmanızı sağlayacak küçük bir şeyle baş başa bırakıyoruz!"

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 15:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Dune Oyunu Gamescom'da Tanıtılacak
İlginizi Çekebilir