Yeni Batman oyununun müziklerini yapacak ekip belli oldu

Ersin Kılıç 4.02.2020 - 11:01
Müzik grubu Assassins Creed Odyssey ve Horizon Zero Dawn'dan sonra yeni Batman oyununda çalışacak

Warner Bros'un yeni Batman oyunu duyurusu için uzun bir süredir bekliyoruz. Her etkinlik öncesi dedikoduları çıkan, fakat duyurusu bir türlü gelmeyen oyun için yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Gelen son habere göre henüz adı belli olmayan oyunun müziklerini kimin yapacağı ortaya çıkmış durumda.

AC ve Horizon bestecisi yeni Batman oyununa transfer oldu

Daha önce Assassins Creed Odyssey ve Horizon Zero Dawn gibi önemli projelerde çalışan ve bu projelerin müziklerine imza atan The Flight ekibinin yeni Batman oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Ekibin resmi sosyal medya hesaplarında daha önce Warner Bros tarafından paylaşılan teaser videosu paylaşıldı. Bu paylaşım her ne kadar Eylül ayında yapılmış olsa da geçtiğimiz saatlerde bir oyun sever tarafından keşfedilmiş durumda.

Warner Bros son olarak Eylül ayı içerisinde yeni Batman oyunu için bir teaser videosu yayınlamış fakat oyunun adı ve bilgisini paylaşmamıştı. Bu teaser videosunda yer alan görsellerin Batman dünyasından Baykuşlar Divanı'na ait olduğu iddia edilmiş fakat yapım ekibi bu konuda da sessizliklerini bozmamıştı. Yapım aşamasında olan bu gizemli projenin ne zaman duyurulacağı ise henüz belli değil. Proje muhtemelen yeni nesil konsollar ile birlikte karşımıza çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2020 19:56
Ya yeter sıktı bunlar da adam gibi duyurun artık. Şu saatten sonra Batman falan yapılmaz bu kadar habere adam gibi karakterlerin hakkını verecek Justice League oyunu yapacaklar mecburlar. Bu nedir ya çocuk oyuncağı mı bu bi tane teaser at ortaya duyur sonra oyun bitene kadar sessiz kalmaya devam et
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Batman oyununun müziklerini yapacak ekip belli oldu
İlginizi Çekebilir