Yarın Ghost of Tsushima için 18 dakikalık sunum yapılacak

Ersin Kılıç 13.05.2020 - 12:15
Sony'nin bu yıl çıkaracağı en ağır toplardan biri olan Ghost of Tsushima için özel bir State of Play etkinliği düzenleneceği açıklandı.

Çıkış tarihine kısa bir süre kala Ghost of Tsushima için beklenen duyuru geldi ve oyuna özel bir State of Play sunumu yapılacağı açıklandı. Sony, son dönemde dijital olarak yayınlanan State of Play etkinliklerinde farklı duyurulara ve sunumlara imza atıyor. yarın yapılacak olan etkinlik ise sadece Ghost of Tsushima özelinde olacak.

Yarın Ghost of Tsushima için 18 dakikalık sunum yapılacak

Türkiye saati ile 23:00'da gerçekleşecek olan bu sunum, Playstation Youtube ve Twitch kanalları üzerinden yayınlanacak. Üstelik başlıkta da belirttiğimiz gibi bu özel sunumun tam 18 dakika süreceği açıklandı. Yani Ghost of Tsushima için uzun bir oynanış videosu ile karşılaşacak ve oyunun dinamiklerinin nasıl işlediğini daha net bir şekilde görebileceğiz.

Sony tarafından gelen bilgilerde yapılacak sunumda oynanış görüntülerinin yanı sıra dövüş sistemine ve daha birçok ayrıntıya değinileceği de belirtilmiş. Yayının yapılacağı Playstation Youtube kanalına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ghost of Tsushima hakkında;

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu'yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan'ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası'dır. 

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima'yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.

Yarın Ghost of Tsushima için 18 dakikalık sunum yapılacak

Savaş alanının ötesine geçerek feodal Japonya'yı yepyeni bir şekilde deneyimleyin. Açık dünyada geçen bu aksiyon macera oyununda, geniş kırsal bölgeler ve arazilerde gezip zengin karakterlerle karşılaşacak, tarihi yerleri keşfedecek ve Tsushima'nın gizli güzelliğini ortaya çıkaracaksınız.

Tepelerce uzanan tarlalar ve huzur dolu tapınaklardan eski ormanlar, köyler ve çetin dağlara kadar bu geniş adada yaşamın çeşitliliğini sergileyen özenle hazırlanmış bölgeleri keşfedin. Doğal uyumla dolu sakin anlarda huzur bulun ve yolunuz boyunca yardım ettiğiniz insanlarla yaşayacağınız anlarda teselli bulun.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 16:00
her dunum izlediğimde hayal kırıklığı yaşıyorum
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2020 10:56
Sen oynamayı ver ozaman
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2020 18:45
Alıp almama konusu bakımından bana bir ipucu olacak bu yayın. Çıkışına 3 ay kaldı artık bir zahmet detaylı bir gp göstersinler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 19:55
Bu oyun hakkında zerre şüphem yok. Çünkü informeus harika bir oyundu. O yüzden harika bir oyun daha bizi bekliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yarın Ghost of Tsushima için 18 dakikalık sunum yapılacak
İlginizi Çekebilir