Xiaomi Redmi K60 Extreme Edition özellikleri ortaya çıktı

Taylan Bal 16.08.2023 - 11:27
Xiaomi Redmi K60 Extreme Edition'ın özellikleri ortaya çıktı. Firmanın yeni amilral gemisi ileri düzey özellikler ile geliyor.

Xiaomi, yeni Xiaomi MIX Fold 3'ü duyurdu. Fakat şirketin hazırladığı sürprizler bununla sınırlı değil. Xiaomi Redmi K60 Extreme Edition'ı göreceğimiz resmi olarak doğrulandı. Bu model, her açıdan üst düzey özelliklere sahip olacak.

Redmi K60 Extreme Edition özellikleri açıklandı

Xiaomi, Çin'in en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Weibo üzerinden paylaştığı bir gönderiyle Redmi K60 Extreme Edition'ın Dimensity 9200 Plus yonga setini kullanacağını duyurdu. Bu yonga seti, Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2'si ile eşdeğer olarak karşımıza çıkıyor. Başka bir deyişle, yeni yüksek kaliteli Xiaomi Redmi telefonu, Galaxy S23 gibi telefonlarla aynı seviyede olacak.

Şirket ayrıca, en son amiral gemisi Redmi modelinin tam 24GB RAM kapasitesine sahip olacağını da paylaştı. Telefonun neden bu kadar fazla belleğe ihtiyaç duyabileceği belirsiz olsa da, en azından heyecan verici bir aşırılık olduğunu söyleyebiliriz. Depolama kapasitesi açısından, en yüksek seçenek 1TB veya 1000GB olacak. Bu ayrıca 24GB RAM ile de uyumlu olacak. Benzer şekilde etkileyici RAM kapasitesine sahip diğer bir telefon ise OnePlus Ace 2 Pro olarak karşımıza çıkıyor.

Cihazın tasarımı da paylaşıldı

Xiaomi, telefonun geri kalan kısmıyla ilgili olarak yüksek çözünürlüklü bir ekrana ve 144Hz ekran yenileme hızına sahip olacağını ima etti. Tasarım da bu noktada ortaya çıktı. Redmi K60 Extreme Edition'ın resmi görüntüleri sayesinde tasarımını net bir şekilde inceleyebilirsiniz. Aşağıda fotoğrafları görebilirsiniz:

Redmi K60 Extreme Edition özellikleri açıklandı - 1

Redmi K60 Extreme Edition özellikleri açıklandı - 2

Bu heyecan verici amiral gemisi telefonun en iyi haberlerinden biri, Xiaomi MIX Fold 3'ün aksine, küresel pazarda iyi bir şansının olması. Ancak, en fazla bellek ve depolama kapasitesine sahip olan etkileyici versiyonunun küresel olarak mevcut olup olmayacağı ise daha belirsiz. Redmi serisi, özellikle Avrupa gibi bölgelerde uygun fiyatlı ve üst kalite ürün olarak bilinir. Bu nedenle Xiaomi'nin en pahalı modelini o bölgelerde piyasaya sürmemeye karar verme olasılığı da bulunuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 07:16
Arkadaş android bir telefonda 24 gb ram ne işe yarayacak biri açıklasın? Sanırsın google play de pc oyunları varda 24 gb ram eklemniyor telefona. :)) Toplasan 3-5 pc portu oyun var onlarda 6 gb ram olsn bir telefonda rahat çalışıyor. Yani youtuba bakıyorum böyle telefonu adam mlbb oynamak için almış
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xiaomi Redmi K60 Extreme Edition
İlginizi Çekebilir