World of Darkness'ın yaratıcısı Türkiye'de!

Mert Günhan 3.10.2013 - 16:25
Bu hafta sonu İstanbul'da Mark Rein-Hagen rüzgarı esecek
Hepimizin bildiği ve sevdiği Vampire: The Masquerade - Bloodlines'ın dünyasının yaratıcısı Mark Rein Hagen bu hafta sonu Türkiye'ye geliyor.

Yeni masaüstü rol yapma oyunu I AM ZOMBIE'yi tanıtacak ve çeşitli paneller verecek Rein Hagen, bu hafta sonu İstanbul'da karanlık rüzgarlar estirecek.

Geekyapar ve Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı (BUG) ev sahipliğinde gelecek etkinliğin detayları şöyle:

:

"Başta Vampire: the Masquerade, cWoD'un yaratıcısı Mark Rein-Hagen, eski oyunlarının hayranları ile buluşmak ve yeni oyunu I AM ZOMBIE'nin playtest'lerine Türk oyuncularla başlamak için İstanbul'a geliyor!

Rol yapma oyunlarında çığır açan, bugünün popüler kültürüne yön verecek kadar güçlü mitosları 20 yıl önce belirleyen büyük usta ile tanışma fırsatını kaçırmayın!

Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı (BUG) ev sahipliğinde ve geekyapar.com organizasyonuyla 5-6 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğin programı aşağıdaki gibidir:

5 Ekim 2013 / 13.00-18.00
BAU Beşiktaş, Fazıl Say Salonu

World of Darkness'ın yaratıcısı Türkiye'de!
Panel I “Karanlık Bir Oyun Tasarlamak”
World of Darkness Post-Mortem ve I AM ZOMBIE

Panel, oyun tasarımıyla uğraşanları hedeflemektedir. Mark Rein-Hagen, 20 yıl önce Dungeons & Dragons yapısına kıyasla anlatısal ve kişisel kurguya dayalı yeni oyunların tasarım sürecinden, sektör ve popüler kültür üzerinde son 20 yılda yarattığı etkiden bahsedecek. (Panel sonrası soru-cevap yapılacaktır.)

Panel II “Caine ile Sohbet”
World of Darkness, Vampire, Werewolf, Changeling ve White Wolf

Mark Rein-Hagen, Türkiye'de hala çok güçlü bir hayran kitlesi olan oyunlarından bahsedecek, hayranların sorularını cevaplayacak ve White Wolf ve WoD'un hikayesini anlatacak. Rein-Hagen'in yeni oyunu I AM ZOMBIE hakkında detaylar ve ertesi gün yapılacak playtest'ler de bu panelde konuşulacaktır.

Panel III “Muhteşem İmza Sırası”

World of Darkness kitaplarını imzalatmak ve fotoğraf çektirmek isteyenler ile günü kapatıyoruz.

6 Ekim 2013 / 13.00-18.00
BAU Galata, BUG Lab

“I AM ZOMBIE Playtest”
Mark Rein-Hagen'in yeni oyunu I AM ZOMBIE'nin 6 masa insan tarafından oynanması, görüşlerin toplanması ve gelecek playtest çalışmaları için kayıtların alınması.

ETKİNLİK DETAYLARI:

* Etkinliğe katılım ücretsizdir.
* Mark Rein-Hagen yönetiminde 6 Ekim 2013 günü yapılacak playtestler sınırlı sayıda katılım alacaktır. Kayıtlar etkinlikten 2 hafta önce geekyapar.com üzerinde açılacak form ile alınacaktır.

ETKİNLİK SAYFASI İÇİN:

www.facebook.com/events/680361308654220

Merak ettikleriniz için: merhaba@geekyapar.com"
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2024 23:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Darkness'ın yaratıcısı Türkiye'de!
İlginizi Çekebilir