Witcher'ın manga uyarlaması yolda

Murathan Özlü 10.07.2021 - 12:08
Witcher'ın manga uyarlaması çekilecek. Witcher Ronin isimli yapım, orijinal Witcher hikayesinden bağımsız olacak ve Geralt'ı Japonya'ya yerleştirecek.

Witcher'ın manga uyarlamasının hazırlandığı haberi,  WitcherCon'un ilk gün sürprizlerinden oldu. CDPR,  Witcher Ronin isimli yapım için Kickstarter'da kampanya başlattı. CDPR'ın bünyesinde uzun süredir çalışan yazar Rafal Jaki ve Japon çizer Hataya manga'nın hayata geçirilmesinde başrolü oynayacaklar. Jaki ayrıca, geleceği duyurulan Cyberpunk animesinin de geliştirici ekibinde bulunuyor.

Witcher'ın manga uyarlaması Witcher Ronin duyuruldu

Witcher'ın manga uyarlaması yolda
Manga'nın çizimlerinin büyük kısmını üstlenecek olan çizer Hataya ise Neko no Matasaburou  ve Mangaka Joshi. isimli yapımlardaki katkısı ile tanınıyor.  Manga'nın hikayesi Witcher'ın orjinal hikayesinden bağımsız, tek başına bir " What If" hikayesi olacak. Ancak Geralt büyülü bir şekilde (ve çok sevdiği yöntem ile) bir geçitten geçip kendini Japonya'da bulmayacak.

Witcher'ın Manga Uyarlaması Ve Geralt'ın Buraya Yerleşimi 

Rafal Jaki,  japon kültürünün yokai adında oldukça zengin bir canavar arşivi olduğunu, ve bu zenginliğin Geralt ile Japonya arasındaki bağlantıyı kurmak konusunda anahtar rolü üstleneceğini belirtiyor.

"Farklı kültürler, onların halk hikayeleri ve canavarları ile çalışmayı seviyorum", ifadelerin kullanan Jaki, ikonik Japon öykü ve canavarlarını alıp Witcher evrenine yerleştirmenini proje konusunda kendisini en çok heyecanlandıran şey olduğunu belirtiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2021 23:12
Arkadaşlar Netflix ile anlaştık, 2022 Şubat'ta Witcher Sucukları çıkarıyoruz. Vegan seçeneğimiz de olacak. Sucuğun şeklini ofansif olarak algılayanlar için küre, yarım küre ve külçe gibi şekil seçeneklerimiz de olacak.
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2021 18:38
Puhaaaahaaaaaaaa cok haklısin hacı:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher'ın manga uyarlaması yolda
İlginizi Çekebilir