Walking Dead: Saints & Sinners inceleme puanları ile şaşırttı

Ersin Kılıç 28.01.2020 - 15:19
Yeni Walking Dead oyununun inceleme puanları yayınlandı

Popülerliğini gün geçtikçe kaybetmeye devam eden Walking Dead serisi ile aynı adı taşıyan Saints & Sinners geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı. VR platformunun en başarılı oyunlarından biri olarak gösterilen oyunun inceleme puanları ise şaşırtıcı derecede iyi.

The Walking Dead : Saints & Sinners inceleme puanları ile şaşırttı

IGN incelemesinin yayınlanması ile birlikte dikkatleri üzerine çeken yapım siteden 90 puan almayı başardı. Metacritic not ortalaması 81 olan oyunun kullanıcı yorumları ve puanlamaları da oldukça yüksek. Metacritic kullanıcı puanı 8.4 olan oyunun Steam yorumlarına baktığımızda da "çok olumlu" ibaresini görüyoruz. Oyunun inceleme puanları şu şekilde;

IGN: 9/10
The sixth Axis: 9/10
Trusted Reviews: 8/10
Windows Central: 8/10
Destructoid: 7.5/10
Game Rant: 6/10

The Walking Dead : Saints & Sinners hakkında;

New Orleans savaşta. Yaşam sadece ölülerle savaşmakla kalmıyor, aynı zamanda birbirlerine acı ve vahşet veriyor. İnsanlar savaşçı taraflar arasında toplanırken, kentte savaşın gelgitine neden olabilecek uzun zamandır kaybolan bir gizemin yayıldığını fısıldıyorlar. Gruplar için bir iyilik yapmayı ya da kişisel kazanç için birbirlerine karşı oynamayı denemek zor olacak. Her şeyin arkasındaki gizemi çözebilir misin? Şehrin ve kurtulanların kaderi senin ellerinde.

Saints & Sinners, The Walking Dead evrenindeki diğer yapımlardan farklı bir oyundur. Karşılaştığınız her zorluk ve verdiğiniz kararın sonuçları vardır. Zombilerle savaşın, New Orleans'ın sular altında kalmış kalıntılarını temizleyin. The Walking Dead'in karanlık dramasını kendi karakterinizde yaşayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2020 23:45
Admin bu oyun ıleride psvr içinde çıkacakmı bilginiz varmı teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walking Dead: Saints & Sinners inceleme puanları ile şaşırttı
İlginizi Çekebilir