1/6

Vizyondakiler

Ceyda Doğan 1.11.2013 - 10:55
Haftanın öne çıkan filmleri ve Thor
Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World)

Vizyondakiler
Thor'un ilk filmini düşündüğümüzde Thor: The Dark World biraz daha geri planda kalabilir diye düşünmüştük. Oysa yanıldık. 31 Ekim tarihinde LG sponsorluğunda düzenlenen Thor: The Dark World galası, Merlin'in Kazanı ekibini İstinyePark'ta ağırladı. 21:00'da başlayan filmimiz Anthony Hopkins'i Odin olarak karşımıza çıkarttı. Başarılı bir aktör olmasını geçtik, Jane Foster rolündeki Natalie Portman, Thor rolündeki Chris Hemsworth ve tabii ki Loki rolündeki Tom Hiddleston mükemmel bir performans sergilemişler. Filmin konusu akıllı bilim adamı Jane Foster'ı kurtarmak ancak işin içerisinde romantizm öğeleri tahmin ettiğimizden daha az görülüyor. Filmin en güzel yanlarından biri de Loki ve Thor arasındaki ilişkinin farklı boyutlara taşınması ve olabildiğince de farklı gezegenlerde filmin geçmesi.

Malekith rolündeki Christopher Eccleston'ın elfe yakışır bir yüzü olduğunu itiraf etmek gerek. Asgard'ın ön plana çıkartması ve Loki'nin de bir şekilde önemli bir role bürünmesi, filmi daha kaliteli yapıyor. Film biterken her zaman olduğu gibi sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederiz. Güzel bir sürpriz sizleri bekliyor olacak ve koltuğunuzdan soru işaretleriyle kalkacaksınız.

Thor'un ilk filmi pek de devamı gelecek nitelikte değildi ancak Thor: The Dark World "devamı gelecek" sinyallerini yakıyor. Kısacası Alan Taylor güzel bir iş çıkartmış ve ilk filmden kat kat iyi bir senaryo ve aksiyon ile beyaz perdeye merhaba demiş. Bizim sizlere tavsiyemiz, Thor'un bu filmini izlemeniz.


Galanın en güzel yanlarından biri de, çocukluğumuzdaki sayfa sayfa hareketlenen kitapları tekrar görmekti. Yeşil bir perde önünde sergilediğimiz komik ve eğlenceki pozlarımız mini bir kitap haline getirilerek, koleksiyonumuzun bir parçası oldu.

Vizyondakiler
Vizyondakiler
Vizyondakiler
Vizyondakiler