VFŞL Yaz Mevsimi lig aşaması tamamlandı

Özgür Deveci 4.08.2020 - 13:58
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde lig aşaması tamamlandı. Ligi ilk 6 sırada tamamlayan ekipler mevsim finallerine yükseldi.

1907 Fenerbahçe Espor, fastPay Wildcats, Beşiktaş, Dark Passage, Galakticos, Galatasaray, Royal Youth, Papara Supermassive, Team Aurora ve 5Ronin takımlarının mücadele ettiği Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde lig aşaması tamamlandı. Ligi ilk 6 sırada tamamlayan ekipler mevsim finallerine yükseldi.

9 hafta süren Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde sona gelindi. En yüksek puana sahip altı takım, mevsim finallerine yükseldi. Bu mevsim çıktığı 18 maçta 16 galibiyet alan fastPay Wildcats, lig aşamasını lider olarak tamamladı.

9. hafta 1. gün maçları

5 Ronin (1-0) Team Aurora

Galakticos (1-0) Dark Passage

1907 Fenerbahçe Espor (1-0) Royal Youth

Beşiktaş (0-1) Papara SuperMassive

Galatasaray Espor (0-1) fastPay Wildcats

9. hafta 2. gün maçları

Team Aurora (0-1) Galakticos

fastPay Wildcats (1-0) Royal Youth

Papara SuperMassive (1-0) Galatasaray Espor

Dark Passage (1-0) 1907 Fenerbahçe Espor

Beşiktaş (0-1) 5 Ronin

VFŞL Yaz Mevsimi lig aşaması tamamlandı

VFŞL Yaz Mevsimi lig aşaması tamamlandı

fastPay Wildcats, Galakticos, Papara SuperMassive, 5 Ronin, Dark Passage ve Beşiktaş mevsim finallerinde mücadele etmeye hak kazanırken, ilk iki sıradaki fastPay Wildcats ve Galakticos adlarını direkt olarak yarı finale yazdırdı. fastPay Wildcats tarihinin en başarılı lig aşaması performansına imza attı. 18 maçta gelen 16 galibiyet takımın ligi lider olarak tamamlamasına olanak sağladı. 13 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan takım, şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görülüyor. Galakticos da tıpkı Wildcats gibi tarihinin en başarılı mevsimi yaşadı. 18 maçta alınan 14 galibiyet, takımı direkt olarak yarı finale taşıdı. Ekibin alt koridor oyuncusu Luger, seyircilerden gelen oylarla Vodafone FreeZone En Değerli Oyuncu ödülünü kazandı. Lig aşamasında ilk 6’nın dışında kalan ekipler mevsimi noktaladı. Royal Youth ve Team Aurora’nın mevsim finalleri şansı daha önceki haftalarda son bulmuştu. Galatasaray Espor ile 1907 Fenerbahçe Espor ise ligin son gününe kadar mücadeleyi sürdürdü.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde mevsim finalleri 15 - 16 Ağustos tarihlerinde oynanacak çeyrek final maçlarıyla başlayacak. Maçların tamamı LoLespor’un NimoTV, YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak LoL Esports adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
VFŞL Yaz Mevsimi lig aşaması tamamlandı
İlginizi Çekebilir