Valorant'ın Türk ajanı Fade birinci yılını kutluyor

Ersin Kılıç 4.05.2023 - 17:17
Riot Games imzasını taşıyan FPS oyunu VALORANT, geçtiğimiz sene oyuncularla buluşan Türk ajan Fade’in birinci yılını kutluyor.

Riot Games imzalı Valorant çıktığı günden itibaren tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler oldu. Bu başarıyı taçlandırmak isteyen Riot Games, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Türk Ajan Fade için görkemli bir tanıtım gerçekleştirmiş ve bu karakteri oyuna eklemişti. İşte ilk yılını geride bırakan karakter için firmadan bir açıklama geldi. Yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Valorant'ın Türk ajanı Fade bir yılı geride bıraktı

Valorant'ın Türk ajanı Fade

Riot Games'in rekabetçi taktiksel nişancılık oyunu Valorant, her ay milyonlarca oyuncuyla dünyanın en popüler oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Türkiye’de de 11 yıldır faaliyet gösteren şirket, geçtiğimiz sene Fade isimli ajanını duyurarak tüm Türk oyuncuların kalbini çalacak bir hamle yapmıştı.  

Türk kelle avcısı Fade, düşmanların sırlarını gasp etmek için saf kabus gücünü kullanıyor. Korkuyla uyum içinde çalışarak hedeflerini avlayan Fade, hedeflerinin işini bitirmeden önce en büyük korkularını açığa çıkarıyor.

Duyurulduğu günden itibaren büyük bir heyecanla beklenen Fade, geçtiğimiz sene 28 Nisan’da VALORANT’ın ajan kütüphanesindeki yerini aldı. Türk seslendirmesi İlayda Alişan tarafından yapılan Fade, bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde kendine has yetenekleri ve Türk kültürünü simgeleyen özellikleriyle oyunun en sevilen ajanlarından biri haline geldi.

Oyunların Türkiye için yerelleştirilmesi ve e-spor alanında ülkemizi daha da ileriye taşımak için 11 yıldır farklı içeriklerin altına imza atan Riot Games, milyonlarca oyuncusu bulunan VALORANT’a bir Türk karakter getirmenin gururunu birinci yılında tüm oyuncularla paylaşmak adına Fade için hazırladığı özel bir video paylaştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 18:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2023 21:26
Çok kötü tasarımı var, zerre Türk hissettirmiyor. Seslendirmesi de çok kötü.
Bazı aşağılık kompleksli arkadaşlarımız "Pala bıyıklı, fesli mi olsaydı yani" diyorlar. Evet, pala bıyıklı ve fesli olsaydı çok daha fazla Türk gözükürdü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2023 23:49
Fade diye mi okunuyor peki yoksa feyd diye mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2023 23:36
oyunu pek bilmem ama video güzelmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant'ın Türk ajanı Fade
İlginizi Çekebilir