V Rising Playstation 5 İçin Çıkacak

Çağrı Yavan 20.05.2024 - 22:08
V Rising, Haziran ayında Playstation 5 için çıkıyor. Vampir hayatta kalma aksiyon RPG oyununda kale inşa edip kan peşinde koşun.

V Rising, geçtiğimiz yıllarda PC için erken erişime açıldı ve oyuncuların büyük ilgisini çekti. Oyun, RPG ve aksiyon türlerini bir araya getirerek benzersiz bir deneyim sunuyor. Diablo serisine benzerliğiyle dikkat çeken yapım, hem kamera açısı hem de mekanikleri ve oynanışıyla beğeni topladı.

V Rising Playstation 5 İçin Haziran Ayında Çıkacak

Yapımcı Stunlock Studios, V Rising'in Playstation 5 için Haziran ayında çıkacağını duyurdu. Fragmanla yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi: "Bu dinamik yukarıdan aşağıya vampir hayatta kalma aksiyon RPG oyununda kan avlayın. Gücünüzü temsil edecek bir kale inşa edin ve dünyaya vampirlerin neden korkulması gerektiğini hatırlatın!" Oyun, 11 Haziran'da çıkacak ve ön siparişler için 5 gün erken erişim imkanı sunulacak.

V Rising'in normal sürümü şu anda 999,00 TL, Legacy of Castlevania sürümü 1499,00 TL ve tam sürüm olan V Rising Complete Edition ise 2499,00 TL fiyatla satışta. Legacy of Castlevania veya tam sürümü satın alanlar, 6 Haziran'da oyuna beş gün önceden erişim sağlayabilecekler. Ayrıca, Playstation Plus üyeleri %10 indirimden yararlanabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
V Rising Playstation 5 İçin Çıkacak
İlginizi Çekebilir