Uygun fiyatlı Wifi Router: Archer AX12

Basın Bülteni 12.07.2023 - 11:50
TP-Link, WiFi 6 teknolojisine geçmek isteyenler için uygun fiyatlı Wifi Router Archer AX12'yi satışa sundu.

Ev internetini güçlendirmek, modem ya da router’ını (yönlendirici) yenilemek isteyenler daha uzun süre kullanabilecekleri bir ürün almak istiyorlarsa WiFi 6 teknolojili cihaz tercih etmeliler. TP-Link, WiFi 6 teknolojisine geçmek isteyenler için uygun fiyatlı Wifi Router Archer AX12'yi satışa sundu.

Uygun fiyatlı Wifi Router arayanlar için Archer AX12

WiFi 6 teknolojisinin en önemli avantajı olan yüksek hızda kablosuz bağlantı, daha geniş kapsama alanı ve daha çok cihaza destek özellikleriyle ev ağının performansını önemli ölçüde artıran Archer AX12, geriye dönük WiFi 5 teknolojili cihazlarla da çalışabiliyor. Yani evde WiFi 5 teknolojili bir modem varsa, onunla da kullanılabiliyor.

Uygun fiyatlı Wifi Router arayanlar için Archer AX12

Uygun fiyatlı Wifi Router arayanlar için Archer AX12 1.5 Gbit WiFi Hızı sunuyor

Archer AX12, çift bantlı bir yönlendirici ve toplamda 1.5 Gb/sn’ye varan kablosuz hızlara ulaşabiliyor. WiFi 6 teknolojisinin bir başka avantajı olan aynı anda daha fazla cihaza destek verme özelliğine sahip olan ürün, evlerde giderek daha fazla cihazın ağa bağlanması sonucu oluşan ağda tıkanma, performans azalması sorunlarını da ortadan kaldırıyor.

İlginizi Çekebilir: TP-Link Deco: WiFi problemine kesin çözüm

OFDMA ve MU-MIMO teknolojileri sayesinde aynı anda çok sayıda cihaz ağa bağlı olduğunda, her cihaz yüksek hızlarda ağa erişebiliyor. Archer AX12, kablolu bağlantıda da gigabit hız sunuyor. Cihaz üzerinde biri WAN olmak üzere 4 adet Gigabit bağlantı noktası yer alıyor ve akıllı TV, PC, oyun konsolu gibi cihazlar gigabit hızda kablo ile ağa dahil olabiliyor.

TP-Link’in yeni yönlendiricisinin WiFi kapsama alanı da daha geniş. Hem cihaz üzerinde yer alan yüksek kazançlı dört anten, hem de hüzmeleme (beamforming) teknolojisi sayesinde WiFi sinyallerini daha geniş bir alana ve ağa bağlanan cihazlara doğru yönlendirebiliyor. Böylece güçlü ve daha geniş bir WiFi ağı oluşturuyor.

Uygun fiyatlı Wifi Router arayanlar için Archer AX12

Uygun fiyatlı Wifi Router Archer AX12, kolay kurulum ve yönetim, güçlü güvenlik ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor

Archer AX12 yönlendirici, WiFi’a bağlı mobil cihazların pil ömrünü artıran “Targer Wake Time” teknolojisine sahip. Cihazın kurulumu ve yönetimi de son derece kolay. TP-Link’in iOS ve Android destekli Tether uygulaması sayesinde adım adım kolayca kurulan ürün, yine bu uygulama üzerinden yönetilebiliyor. Her tür ayar, ebeveyn denetimleri, misafir ağı gibi işlemler Tether ile kolayca yapılıyor; üstelik evde olmak da gerekmiyor.

Archer AX12 fiyatı

WPA3 güvenlik protokolü desteği olan ürün, güçlü ve güvenli bir ağ oluşturuyor. Yazılım güncellemelerini otomatik yapabilen cihaz 1,219 TL fiyatla (KDV dahil) Türkiye’de satışa sunuldu.

Detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirisiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uygun fiyatlı Wifi Router
İlginizi Çekebilir