Ünlü Tenisçi Avengers Endgame'la alakalı önemli bir spoiler verdi

Furkan Güler 27.02.2019 - 10:47
Captain America ile ilgili büyük iddia!

Bu senenin en çok beklenen filmlerinden bir tanesi olan Avengers Endgame, yayınlanan son fragmanıyla Marvel hayranlarını büyük bir beklenti içerisine soktu. Infinity War filminden sonra geçen olayları anlatacak filmle alakalı bu kez ünlü tenisçi Serena Williams, büyük bir spoiler vermiş olabilir. Bu sebepten dolayı haberin devamını okumak istemeyebilirsiniz. Keza birazdan okuyacağınız bilgi, Avengers Endgame'de yaşanması muhtemel bir olayı anlatıyor.

Ünlü tenisçiden Avengers Endgame spoilerı

Son düzenlenen Akademi Ödülleri'ne davet edilen Serena Williams, Instagram hesabından Captain America'yı oynayan aktör Chris Evans'ın bulunduğu bir video paylaştı. Paylaşılan videoda Williams, "O filmde öldüğü için harap oldum" cümlesini kuruyor. Cümlenin ardından ise Avengers söyleminde bulunuyor. Sonrasındaysa "Bu bir sır" söylemini duyuyoruz. Kendisinin takipçileriyle Avengers üzerinden dalga geçtiğini tahmin edebiliriz fakat Williams, Instagram hesabında bu videoyu yayınladıktan hemen sonra silmiş.

Diğer bir yandan ünlü tenisçinin bu bilgiyi nereden aldığı da bilinmiyor. Yine de Hollywood'un ünlü isimleriyle arkadaş olan Serena Williams'ın bu söylemi, Avengers Endgame'i gösteriyor olabilir. İlgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü Tenisçi Avengers Endgame'la alakalı önemli bir spoiler verdi
İlginizi Çekebilir