Ünlü oyuncu Owen Wilson'ın Loki dizisinde oynayacağı belirtildi

Ersin Kılıç 1.02.2020 - 00:13
Gelen raporlar Owen Wilson'ın Loki dizzisinde oynayacağını işaret ediyor

Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden biri olan Loki'nin kendi dizisi için oldukça iddialı bir isim olan Owen Wilson'ın ismi geçiyor. Birden fazla kaynağa göre ünlü oyuncu Owen Wilson, Loki dizisinde Tom Hiddleston'a eşlik edecek.

Ünlü oyuncu Owen Wilson'ın Loki dizisinde oynayacağı belirtildi

Tom Hiddleston'ın bir kez daha Marvel'ın kurnaz karakteri Loki'yi canlandıracağı dizide karakterin geçmişine odaklanılacağı açıklanmıştı. Dizi için ismi geçen ve role oldukça yakın olduğu belirtilen Owen Wilson'ın ise hangi karakteri canlandıracağı konusunda henüz bir fikir bulunmuyor. IGN ekibi konuyla ilgili Disney ile temasa geçse de dizi ekibi bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınmış durumda. Daha da önemlisi Variety sitesi kendi kaynaklarından Owen Wilson'ın dizide yer alacağının kesinleştiğini de rapor etmiş.

Owen Wilson dışında son olarak Yesterday, Into the Badlands ve Flowers gibi yapımlarda da yer alan Sophia Di Martino'nun Loki dizisinde oynayacağı açıklanmıştı. Bu oyuncunun da hangi akrakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Disney+ servisinde yayınlanacak olan Loki dizisinin 2021'de yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyuncu Owen Wilson'ın Loki dizisinde oynayacağı belirtildi
İlginizi Çekebilir