Uncharted 4 animatörü Microsoft stüdyosuna katıldı

Berat Darıcı 27.04.2020 - 13:58
Microsoft'un birince parti oyun geliştirme stüdyosu The Initiative, Uncharted 4 animatörünü kalıcı olarak bünyesine kattı.

Microsoft'un birinci parti oyun geliştirme stüdyolarından birisi olan The Initiative yeni transferi ile gündemde. Animatör Sylvia Chambers bundan sonra Microsoft için çalışacak. Naughty Dog bünyesinde Uncharted 4: A Thief's End ile Uncharted: The Lost Legacy için çalışan isim daha önce yapılan transferler ile birlikte rakiplere korku salıyor.

Sylvia Chambers daha önce DICE'ta Battlefield V içinde animatör olarak çalışmıştı. Yetenekli isim The Initiative içerisinde de aynı rol ile yoluna devam edecek. Animatör, Within (VR/AR) ve Zoic Studios içinde animatör olarak çalışmıştı. Sylvia Chambers'in LinkedIn hesabını da yeni işi için güncellemiş durumda.

Sylvia Chambers için daha fazla bilgiyi kendi web sitesi olan sylviachambers.com üzerinde de edinebilirsiniz. Xbox patronu Phil Spencer, The Initiative için daha önce kafa karıştırıcı pek çok açıklama yapmıştı. Şimdilik kesin olarak bildiğimiz tek şey firmanın yeni ve özel bir şeyler üzerinde çalıştığı.

Microsoft'tan büyük transfer! Uncharted 4 animatörü The Initiative stüdyosuna katıldı

The Initiative agresif işe alımlarına devam ediyor

The Initiative bir süredir agresif bir şekilde işe alımlara devam ediyor. Red Dead Redemption, God of War, Tomb Raider ve Grand Theft Auto gibi büyük oyunlardan önemli isimleri kendi bünyesine katan firma Microsoft'un verdiği gücü sonuna kadar kullanıyor. Bir önceki nesilde oyun konusunda ciddi sıkıntılar çeken Microsoft, yeni nesil konsolu Xbox Series X için bu konuda pek çok firmayı satın aldı. Şimdiyse bu firmaları tam gücüyle destekliyor. PC ve Konsol platformlarına aynı anda oyun çıkaran firma geçtiğimiz ay DirectX 12 Ultimate ile oyuncuların ve geliştiricilerin karşına çıkmıştı. DirectX Raytracing, Variable Rate Shading, Mesh Shaders ve Sampler Feedback özellikleri ile yeni sürüm oyun dünyasını değiştirmek gibi hedeflerle çıkış yapmıştı.

Xbox Series X ise 12 TFLOPS GPU gücüyle beraber çok konuşulmuş ve tartışmalara yol açmıştı. Konsolun net bir çıkış tarihi ya da fiyatı ise henüz bilinmiyor. 4K 120 FPS değerlerine kadar destek veren konsol, görünüşü ile de gündeme oturmasını bildi. Kesin olan bir konu varsa şimdilik önümüzdeki yıllarda bu rekabet çok güzel oyunlar ile yine biz son kullanıcıları mutlu edecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2020 02:11
Way vatan hayini
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 4 animatörü Microsoft stüdyosuna katıldı
İlginizi Çekebilir