Ubisoft'un yeni oyunu Rabbids Coding, bedava olarak yayınlandı

Ersin Kılıç 9.10.2019 - 16:40
Ubisoft'tan programlama odaklı bedava oyun

Ubisoft yaptığı açıklama ile Rabbids Coding isimli oyunun UPlay üzerinden bedava olarak yayınlandığını duyurdu. Rabbids Coding adından da anlaşılabileceği gibi Ubisoft'un çılgın tavşanlarını içerisinde barındırıyor ve oyunculara kodlamanın basit tabirlerini öğretmeyi hedefliyor. 

Ubisoft'un yeni oyunu Rabbids Codding, bedava olarak yayınlandı

Basit kolama ve algoritma üzerine kurulu olan Rabbids Coding, Ubisoft Montreal ekibi tarafından geliştirildi. İçerisinde 32 farklı görev barındıran oyunun genel işleyişi ise basit komutlar ve bu komutlar sonucu belli algoritmalar oluşturmak üzerine kurulmuş. uluslararası Uzay İstasyonu'na giden tavşanların burayı alt üst etmesi ile başlayan oyunda, bu görevleri tamamlayarak tekrar düzen oluşturmaya çalışıyoruz.

Zaten oyunun genel yapısına baktığımızda sağa sola dönüş gibi basit komutlardan tutun da tavşanların oyun alanındaki objelerle ne zaman iletişime geçeceğine kadar farklı işleyişlerin kullanıldığını görüyoruz. Uplay üzerinden ücretsiz olarak yayınlanan oyunun videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2019 00:24
grafikleri, komik olması ve problemleri diğer kodlama oyunlarından daha başarılı kesinlikle. 5 buçuk yaşındaki oğlum çok beğendi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un yeni oyunu Rabbids Coding, bedava olarak yayınlandı
İlginizi Çekebilir