True Crime: Hong Kong artık Square Enix'in

Murat Halilbeyoğlu 2.08.2011 - 11:00
Gerçek suç el değiştirir mi?
Square Enix, Activision firmasından True Crime: Hong Kong'un haklarını satın aldı.

Square Enix Londra stüdyosundan Lee Singleton, Gamasutra ile yaptığı bir röportajda firmanın sadece yayın haklarını satın aldığını, IP haklarının halen Activision'da olduğunu belirtti. Çıkacak oyunun adının da farklı olacağını belirtti.

"İsmin ne olacağını söylemek için henüz erken" derken True Crime adının kaldırılmasının çok dobra olacağını belirtti.

True Crime: Hong Kong artık Square Enix'in
Oyun Activision dağıtımcılığındayken de geliştiricisi United Front Games iptal edilmeden önce oyunun ismi üzerinde çalışıyordu. Her ne kadar iptal oyunun PS3, Xbox 360 ve PC için bu yıl çıkması beklense de Singleton henüz oyunun zamanı ve formatı hakkında konuşmadı.

Yapımcı Square Enix ile United Front arasındaki anlaşmanın, geliştirici firmanın potansiyelini görür görmez tamamlandığını belirtti.

"United Front Games ekibi ile tanıştığımızda anlaşma bizim için kafamızda tamamlanmıştı zaten. Onlardaki potansiyeli daha görür görmez fark ettik. UFG inanılmaz yetenekli bir ekip. Kendiler endüstrimizdeki en büyük oyunların bazılarında yer almış ve yeteneklerinin ışıltısı daha kapıdan girer girmez fark ediliyor."

True Crime: Hong Kong 2008 Aralığında ilk duyurulduğunda herkes tarafından merakla beklenir olmuş ancak şubat ayında Activision tarafından iptal edildiği belirtilmişti.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 01:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
True Crime: Hong Kong artık Square Enix'in
İlginizi Çekebilir